Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ, ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ



Πολιτικοί και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του κατοχικού καθεστώτος έχουν αναγάγει την πολιτική καθημερινότητα του ελληνικού λαού σε ένα στείρο άθροισμα οικονομίας και χρήματος. Με τη διαφορά ότι η οικονομία δεν είναι πλέον εθνική και το χρήμα δεν σχετίζεται με την εγχώρια παραγωγή που έχει καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό αλλά με το ξεπούλημα της πατρίδος και τη λεηλασία των λαϊκών αποδοχών.

Ουδείς εκ των καθεστωτικών εκφραστών του νεοταξικού δοσιλογισμού ασχολείται με την αυτοφυή ανάπτυξη της πατρίδος μας που θα επενδύσει πριν από οτιδήποτε άλλο στον παράγοντα άνθρωπο, στις δυνατότητες του Έλληνα με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και τον εθνικό χαρακτήρα της Ελλάδος. Οι ταγοί της συμφοράς συζητάνε για την ανάγκη ευρέσεως αγοραστή που θα μας πάρει τη γη για να ζήσουμε είτε ως ζητιάνοι είτε ως ενοικιαστές της περιουσίας μας. Υπέρ βαρβάρων γυρολόγων.

Το ελληνικό ήθος και το ελληνικό φιλότιμο είναι άγνωστες λέξεις για τους πωλητές ψυχών, τους καταστροφείς της γλώσσας μας και τους διώκτες της Πίστης μας. Η υπερηφάνεια και η αξιοπρέπεια των Ελλήνων είναι εχθρός των πολιτικών λούστρων του διεθνιστικού νεοταξισμού. Γι’ αυτό άλλωστε διαστρεβλώνουν την ιστορία μας, κατηγορούν τον εθνικισμό μας  που υπακούει στη φωνή της Φυλής μας για καλύτερη Ελλάδα και βυθίζουν στα χρέη τον μόνο νόμιμο κάτοχο τούτης της γης, τον Έλληνα εργαζόμενο και οικογενειάρχη. Δεν θέλουν να αντιδράσουμε στις επιθέσεις και το πλιάτσικο.

Θέλουν να βρουν οι ψηφισμένοι εντολοδόχοι της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας ενόχους. Αλλά δεν κάνουν το απολύτως αυτονόητο. Να κοιταχτούν στον καθρέφτη τους. Προσπαθούν να καλύψουν τις ατέλειες του συστήματος με την «ανακάλυψη» των «μεταρρυθμίσεων». Μιλάνε για φόρους, ισοδύναμα και πιο ήπια τάχα μέτρα, χαράτσια και κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, μειώσεις αποδοχών, «επενδύσεις» που αφαιρούν ελληνικό έδαφος. Μ’ αυτόν τον τρόπο οι γραικύλοι πολιτικάντηδες στέλνουν τον λογαριασμό των χρεών τους στον ελληνικό λαό και σκοτώνουν την Ελλάδα.

Όλοι αυτοί οι στρατευμένοι ανθέλληνες «ξεχνούν» πως πάνω από την οικονομία είναι η Πατρίδα. Ξεχνούνε τάχα ότι την Ελλάδα την απαρτίζουν Έλληνες αποφασισμένοι να επιβάλλουν τη δική τους θέληση για μηδενική διαπραγμάτευση με τους εχθρούς της. Μας αφήνουν παγερά αδιάφορους οι δικές τους επαναδιαπραγματεύσεις. Δικό μας χρέος είναι να διατηρήσουμε την εθνοφυλετική μας ταυτότητα και την κοινωνική συνοχή. Να εφαρμόσουμε στην πράξη αυτό το χρέος απορρίπτοντας την αυτοκτονία, την υποχώρηση και υποταγή επιλέγοντας την εθνική αντεπίθεση, την προέλαση έναντι των εχθρών του Έθνους μας και την ανακατάληψη της Ελλάδος από τις Εθνικές και Λαϊκές Δυνάμεις.

Οι σοσιαλφιλελεύθεροι και οι αριστεροί ραγιάδες του σιωνιστικού νεοταξισμού μαζί με τους ακριβοπληρωμένους ενημερωτές αναφέρονται στις αυτοκτονίες των συμπατριωτών μας σε μια γρήγορη στιγμή του τηλεοπτικού χρόνου μεταξύ των χρηματοοικονομικών αναλύσεων και συνεχίζουν παρακάτω. Η κατρακύλα ομολογείται ακόμη και από τους ίδιους όταν αναφέρονται σε «δελτίο αυτοκτονιών».

Δελτίο όμως βγαίνει και στα τρόφιμα που αδυνατεί να προσεγγίσει μεγάλο τμήμα του λαού μας ακόμη και στις λαϊκές αγορές. Ευτυχώς υπάρχει η προσφορά κοινωνικής αλληλεγγύης συνανθρώπων μας και της Χρυσής Αυγής προς τους δυστυχούντες αδελφούς μας.

Την ίδια στιγμή το ψευτορωμέϊκο δίδει τη μόνη προσφορά που ξέρει και αναγνωρίζει, αυτήν της αυξήσεως των Ελλήνων ανέργων. Η αδυναμία εκπληρώσεως και των στοιχειωδών υποχρεώσεων ελλείψει ρευστότητας κλείνει ελληνικά μαγαζιά και προσθέτει χιλιάδες ανέργους από μήνα σε μήνα.

Στα δε εθνικά θέματα έχουμε γίνει περίγελος χωρών σαν την Ινδία που αναγνωρίζουν την Μακεδονία στα Σκόπια! Και οι Τούρκοι επιθυμούν να αγοράσουν μαρίνες στα λιμάνια του Ιονίου όταν η περιοχή σφύζει από ενέργεια που κι αυτήν πωλούν οι αχρείοι.

Καθεστωτικοί δυνάστες και υποπόδια της εκκολαπτόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης σπείρατε θύελλες. Τώρα θα θερίσετε καταιγίδες. Οι απώλειες ψυχών και εθνικής κυριαρχίας είναι πράξεις εσχάτης προδοσίας κι όχι εθνικής ενότητας. Στις περιπτώσεις μάλιστα αυτές οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί φέρουν ακριβώς την ίδια ευθύνη άνευ ελαφρυντικών. Ποινή των συγκεκριμένων πράξεων δεν είναι η φυλακή, είναι το Γουδί. Οι δε σύμμαχοι και εταίροι σας δεν θα μπορέσουν να σας σώσουν διότι είναι απασχολημένοι με το ξαναμοίρασμα των ζωνών επιρροής και τις ισλαμικές ανοίξεις. Δεν σας χρειάζονται εκτός εξουσίας και δεν θα σας αφήσουμε στην εξουσία της πατρίδος μας να μας φέρεται κι άλλα νεοταξικά «αγαθά».

Η υπογεννητικότητα, ο δημογραφικός μαρασμός και η υποαπασχόληση από κοινού με τη λαθρομετανάστευση και την τοκογλυφία δεν αφήνουν κανένα περιθώριο χρονοτριβής. Η ανάληψη της ηγεσίας της πατρίδος μας από το εθνικιστικό και λαϊκό κίνημα αποφασισμένων Ελλήνων είναι η μόνη λύση. Η δια παντός εκχέρσωση του σάπιου καθεστώτος της αστικής ψευτοδημοκρατίας και η τιμωρία των ενόχων είναι μονόδρομος. Τις θύελλες του δοσιλογισμού τις είδαμε. Καιρός τώρα για τις καταιγίδες των Ζωντανών Ελλήνων.

Όταν οι ύαινες του νεοταξισμού πάνε για πόλεμο, οι Έλληνες Πολεμιστές του Φωτός αντιτάσσουν πως το Κάστρο της Ελλάδος δεν πουλιέται. Ο Ελληνικός Εθνικισμός και ο Ελληνικός Στρατός ισοπεδώνουν την κατοχή, σφίγγουν το χέρι των Ελλήνων και χτίζουν μαζί την Ισχυρή Ελλάδα με τη δύναμη και πνεύμα. Αυτή είναι η δική μας εξουσία και το δικό μας κοινοβούλιο.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου