Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ



Βιαστές των εθνικών και ηθικών μας αξιών έχουν γεμίσει τα στενά της Πατρίδος μας. Καιροφυλαχτούν να ανατρέψουν το καινούριο που έρχεται να ανακαταλάβει την Τιμή, την Υπόληψη και την Ισχύ των Ελλήνων. Έχουν παραταχθεί οι βρικόλακες του ελληνόφωνου κατοχικού καθεστώτος προκειμένου να περισώσουν το άθλιο κουφάρι του συστήματος που τόσο «χαριτόβρυτα» υπηρετούν. Είναι αριστεροί, ψευτοδεξιοί, υπερασπιστές του ολυμπιακού ιδεώδους, του ανθρωπισμού, της διαφορετικότητας, του σεβασμού, της φιλίας, της αριστείας και πάει λέγοντας.

Όλοι αυτοί οι προστάτες του νεοταξισμού αρέσκονται να επικαλούνται τα όμορφα και αξεπέραστα ιδανικά της φυλής μας αλλά είναι παντελώς ανίκανοι να τα υπερασπιστούν. Ο λόγος είναι ότι εκείνο που ενώνει τους διεθνιστές είναι η αλλοίωση του Ελληνισμού. Όμως ο Έλληνας Πατριώτης και Εθνικιστής αγαπάει απόλυτα και ανεξίτηλα την Μητέρα Ελλάδα και τις Αξίες της δίχως ξένα ανταλλάγματα και διαταγές.

Το πρότυπο του αυθεντικού Έλληνα αναβλύζει από τη ψυχή του και προσφέρει τον εαυτό του θυσία στο βωμό του Ελληνικού Έθνους. Είναι ο εθελοντής μαχητής κι όχι ο επαγγελματίας προστάτης. Τις προγονικές επιταγές τις βιώνει στη καθημερινότητά του και τις μεταλαμπαδεύει ως ιερά κληροδοτήματα στα παιδιά του. Τις λαμβάνει και τις ενσαρκώνει στην οικογένεια, στο σχολείο, στο γυμναστήριο, στον στρατό, στην κοινωνία, στην εργασία. Είναι αξίες που έχουν εξοριστεί από το ανθελληνικό κράτος και θα αποκατασταθούν άμεσα από το Επαναστατικό Εθνικιστικό Κίνημα με τον ερχομό της Νέας Ελλάδας.

Ο αποκλεισμός της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου από τους Olympic Games του Λονδίνου επειδή αναπαρήγαγε  στο διαδίκτυο χιουμοριστικό σχόλιο για τον κατακλυσμό της Ελλάδας από τους λαθρομετανάστες δεν μπορεί να πτοήσει κανέναν μαχητή της Ελληνικής Φυλής. Έχουμε ξαναδεί το έργο και πάντως οι δικοί μας Ολυμπιακοί Αγώνες γίνονται μονάχα μεταξύ Ελλήνων και για έναν κλάδο ελαίας, για την αλληλεγγύη των Ελλήνων και τη δόξα της Ελλάδος κι όχι για το χρήμα και την προβολή της παγκοσμιοποίησης. Κι ύστερα τα αγαθά των Ελλήνων δεν ανταλλάσσονται με την εθνική μας ταυτότητα. Δεν εγκαταλείπουμε τον Πατριωτισμό και τον Εθνικισμό μας για κανένα λόγο.

Είναι σαφές ότι τόσο οι πολιτικές αποφάσεις όσο και η περιθωριοποίηση των ιδανικών μας είναι μια κοινή μεθόδευση για την τρομοκράτηση του Έλληνα προκειμένου να δεχτεί άβουλα ό,τι σαθρό κουβαλάει η πολυπολιτισμική κοινωνία των διαλυτών της Ελλάδος που καμώνονται τους διασώστες της. Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές θα σηκώσουμε ψηλά τα λάβαρα της Ιδέας και της Φυλής και θα πορευτούμε έχοντας στην πρώτη γραμμή τις Αξίες που προσπαθούν να διαστρέψουν οι εχθροί μας. Κι αυτό δεν αφορά κάποια φιέστα διεθνιστική αλλά τους δικούς μας αγώνες και φυσικά την αληθινή ζωή.

Ο δικός μας ανθρωπισμός παρέχεται στον ελληνικό λαό και σε όσους τον σέβονται. Σε κανέναν άλλο. Οι μεν Έλληνες πρέπει να απολαύσουν το δικαίωμα στην ασφάλεια και στην ιδιοκτησία της Πατρίδος τους κατά αποκλειστικότητα. Οι δε ξένοι να απολαύσουν το ίδιο δικαίωμα στις δικές τους πατρίδες. Το να εμβολιάζουμε ένα κράτος με ξένη δυστυχία, ασθένεια και εγκληματικότητα δεν είναι ανθρωπισμός. Είναι έγκλημα που ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία, μια εσωτερική γενοκτονία που συνοδεύει τα ολέθρια έργα των διεθνιστών. Αυτός που πραγματικά νοιάζεται για έναν λαό αν μπορεί να το δείξει το δείχνει εκεί που βρίσκεται.

Το μεγαλύτερο πάντως και πιο ειλικρινές νοιάξιμο για έναν λαό από τους άλλους είναι να τον αφήσουν να λύσει τα δικά του προβλήματα και να θέσει τους δικούς του στόχους μονάχος και ανεπηρέαστος. Να χτίσει και να ανοικοδομήσει το εθνικό του κράτος με δικούς του πόρους, υλικούς και κυρίως έμψυχους. Η διαφορετικότητα της ανθρώπινης ράτσας δεν προφυλάσσεται αν τεθεί με καταναγκαστικούς τρόπους στο μοντέλο της πολυφυλετικής συμβίωσης, αφού έτσι χάνει τα δικά της χαρακτηριστικά γνωρίσματα, απολύει το δικό της γενετικό κώδικα και υποκύπτει στη δημιουργία κάτι απροσδιόριστου. Μας λένε οι διεθνιστές, μαρξιστές και καπιταλιστές, πως θέλουν να διασώσουν τις φυλές. Ας τις αφήσουν όπως είναι τότε. Στην γη που γεννήθηκαν. Και στην Ελλάδα κατοικούν οπωσδήποτε μονάχα Έλληνες Λευκοί.

Καμία φυλή δεν γεννήθηκε με το μίσος μες στην κούνια. Κανείς λαός δεν ωθείται ξάφνου στις έχθρες. Οι Έλληνες που χτίσανε πολιτισμούς αξεπέραστους και δομήσανε το εθνικό κράτος στηρίχθηκαν στο παράλληλο σεβασμό αφενός μεν στον Άνθρωπο και αφετέρου στο Όμαιμο, Ομόφυλο, Ομόθρησκο, Ομότροπο. Ο σεβασμός στην αξιοπρέπεια και την αυτοκυριαρχία των λαών, στο ήθος και την εντιμότητα, στα ήθη και τα έθιμα είναι Έλληνας. Μην μας μιλάνε λοιπόν για σεβασμό οι ασεβείς. Για την φιλία και την αγάπη μιλάνε οι λέξεις. Οι Έλληνες βάλανε τη συντροφικότητα πρώτοι στη ζωή τους, κατέκτησαν τον κόσμο μα την Πατρίδα τους δεν χάρισαν ποτέ.

Στο πλευρό αυτών των αξιών που θα ζωντανέψουμε στην πρότερη μορφή τους στην δική μας αληθινή και Μεγάλη Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού, την αρχή θα βαστήξουν στα χέρια τους οι Άριστοι των Ελλήνων. Σ’ αυτήν την Ελλάδα διεθνιστές και λαθρέποικοι και τοκογλύφοι δεν χωράνε, μονάχα Έλληνες και Πατριώτες, σωστοί Εθνικιστές. Εθελοντές Μαχητές του Ελληνισμού κι όχι επαγγελματίες προστάτες.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου