Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΕΘΝΟΣ


Οι εχθροί της Ελλάδος βρίσκονται πολύ κοντά μας. Έχουν διαβεί τα κατεστραμμένα τείχη της πατρίδος μας και το ξέρουν οι πάντες. Ο εχθρός έχει ταυτότητα που δεικνύει τον ανθελληνισμό που κουβαλάει εκ των προθέσεων και των πράξεων. Οι προθέσεις υπερβαίνουν ακόμη και τη γλώσσα που μεταχειρίζεται αφού ο σκοπός του είναι η κατάρρευση της ήδη διαβρωμένης πολιτείας.

Τα κατεστραμμένα τείχη είναι η εθνική κυριαρχία μας. Και ο εχθρός είναι το ντόπιο νεοταξικό καθεστώς που λειτουργώντας κατ’ εικόνα και ομοίωση του πάτρωνά του διεθνιστικού νεοταξισμού θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα από σιδηρούν έθνος σ’ ένα χάρτινο τσαλακωμένο παλιάτσο της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Η διαδικασία είναι χρόνια και το σαράκι δουλεύει μεθοδικά. Ουδείς το αμφισβητεί αυτό. Όμως η αναγκαία αναδιάταξη του Ελληνικού Έθνους πρέπει να έχει ως στόχο την ανάπτυξη και την αναγέννηση κι όχι την εμβάθυνση της σύγχρονης σκλαβιάς και τη διάλυση.

Η Ελλάς διαθέτει πλούσια ιστορία, τεράστιους πλουτοπαραγωγικούς πόρους, ανυπέρβλητο πολιτισμό και ανθεκτική εθνοφυλετική συνοχή. Δεν διαθέτει όμως ελληνική στην ψυχή πολιτική ηγεσία και εθνικό στρατηγικό σχεδιασμό ισχυρής και ηγεμονικής πολιτικής παρουσίας. Δεν διαθέτουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο μήτε το βασικό στοιχείο του αυτοδιοίκητου μήτε εθνικό προσανατολισμό στην κρατική διοίκηση που άγεται και φέρεται στη δούλεψη των αιώνιων γυρολόγων και εμπόρων των εθνών.

Όμως τέτοιο έθνος δεν μπορεί να κρατηθεί στη ζωή αφού είναι καταδικασμένο να σπαταλάει τις δυνάμεις και τα χαρίσματά του διαρκώς σε ξένη δούλεψη. Αυτό το ξόδεμα της διαρκούς φθοράς και του αργού θανάτου ζούμε μέχρι τώρα. Και είναι αγριότερο τούτο το ξόδεμα όσο περισσότερα είναι τα χαρίσματα και όσο περισσότερο ελεύθεροι στη φύση τους είναι οι νόμιμοι κάτοχοι αυτών.

Κι έτσι επέδραμε η διαφθορά και η ανηθικότητα στην εξουσία για να περιθωριοποιηθεί το ήθος και ο πατριωτισμός των Ελλήνων. Ήρθε η κρίση των διεφθαρμένων ταγών για να κάνει τον Έλληνα λαό κολάκων της ηγεσίας, ύστερα ζητιάνων και στο τέλος απελπισμένων. Ήρθε η μοντέρνα αυτοδιοίκηση με την καπηλεία του ονόματος του Καλλικράτη να κάνει μικρά κρατίδια τις περιφέρειες που ορέγονται να δράξουν στα νύχια τα γεράκια του νεοταξισμού. Και από κοντά συνεχίζεται η σκύλευση της εθνικής μας παιδείας που δεν φτωχαίνει μονάχα στα φωνήεντα αλλά και στους χάρτες και τις αναφορές στις ελληνικές αποικίες της κλασσικής περιόδου όπως και τους αγώνες του έθνους μήπως ξεσηκωθεί ο ραγιάς.

Αυτός ο σηκωμός είναι που πρέπει να συμβεί για την ανάκτηση του ελληνικού κόσμου, του κατά δικού μας κόσμου που μας κλέβουν τα γεράκια της γνωστής παγκόσμιας συμμορίας με τους νάνους του διεφθαρμένου αστικού καθεστώτος. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως η απελευθέρωση της πατρίδος μας δεν έχει ακόμη συντελεστεί. Είναι ακόμη μπροστά και μας προσμένει. Στην πολιτική διοίκηση, στην κοινωνία, στην εθνική ολοκλήρωση. Τα χρέη των ανθελλήνων βαρβάρων είναι πολλά και την απόδοσή τους την απαιτούμε στο ακέραιο.

Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να ξαναγίνουμε το σιδηρούν έθνος με το στρατηγικό όραμα και τις επεκτατικές βλέψεις αφού μόνο ένα τέτοιο έθνος δικαιούται να ζήσει ελεύθερο ξεσχίζοντας τις σάρκες των γερακιών της οικουμένης. Είναι πολλά τα αγαθά που διαθέτουμε, όμως δεν αρκεί η νόμιμη κατοχή αυτών. Κι ο ελεύθερος πρέπει να είναι δυνατός. Να έχει μαχητικό πνεύμα με πατριωτική αρετή και τόλμη ασύνορη. Ο πολιτισμός μας χτίζεται με την όρεξη για άσκηση του νου μα και του σώματος. Σκέφτεται καλά αυτός που πολεμάει καλά. Αυτός που χτίζει πρέπει να περιφρουρεί το οικοδόμημά του και κυρίως να μάθει να μην παραχωρεί τίποτα δικό του.

Μέχρι σήμερα το Ελληνικό Έθνος στην νεότερη ιστορία του έχει καθοδηγηθεί από μοιραίους ανθρώπους που του επέβαλλαν να δίδει τα πάντα και να μην ζητάει τίποτα. Αυτή η παρανοϊκή «λογική» επιβάλλεται πάντοτε μετά από κάθε κατοχή και πριν από κάθε εθνική επανάσταση. Κάθε φορά που το έθνος μας έπεφτε σε ξένα χέρια ακολουθούσε ο καιρός των ριψάσπιδων και των δωσίλογων.

Στο Σιδηρούν Ελληνικό Έθνος του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος αυτή η «λογική» θα πάει στα σκουπίδια μαζί με τους «δημοκράτες» εμπνευστές της. Στην δική μας λογική ισχύει το δόγμα παίρνουμε τα πάντα και δεν δίνουμε τίποτα. Είναι το θείο παράγγελμα που έδωσε ο Τρανός Βασιλιάς της Σπάρτης Λεωνίδας στους συντρόφους του στις Θερμοπύλες απέναντι στους θρασείς Μήδους.

Θα απελευθερώσουμε το κράτος μας που θα το κάνουμε και πάλι εθνικό, λαϊκό και φυλετικό. Θα αποδώσουμε το τελείωμα του Εφιάλτη στους προδότες και θα πετάξουμε τους σύγχρονους απεσταλμένους του νέου βάρβαρου εισβολέα στην άβυσσο που δεν έχει γυρισμό. Θα ανυψώσουμε την εθνικιστική επανάσταση σε κραταιά εξουσία ενός σιδερόφρακτου Ελληνικού Έθνους που θα έχει προνομιακό όπλο τον πατριωτισμό και κάτοικο αποκλειστικό τον Έλληνα πολίτη – οπλίτη.

Θα εργαστούμε για να θρέψουμε το λαό μας και να αναθρέψουμε τα παιδιά μας με καθάριο ελληνικό πολιτισμό. Θα αναστήσουμε τα παλιά γνώριμα, πρέποντα και χρειαζούμενα σύνορα φέρνοντας και πάλι πίσω τους Έλληνες που διψούν για παλιννόστηση και για παλινόρθωση της πανώριας Μεγάλης Ελλάδος. Το σιδηρούν Έθνος Στρατού και Λαού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου