Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ


Πιάστηκαν στον ύπνο Έλλαδιτες και Κύπριοι!

Συνελήφθη μεν χθές, αλλά αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα, ο Ερχάν Αρικλί, ένας από τους δολοφόνους του Τάσου Ισαάκ και "εκπρόσωπος" των κατεχομένων στην Κιργιζία.
Όπως αναφέρει η κυπριακή ενημερωτική ιστοσελίδα "Κουκουβάγια": Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε χτες τη νύχτα την πληροφορία ότι ο λεγόμενος υπουργός εξωτερικών των κατεχομένων Χουσεΐν Όζγκιουργκιουν ανακοίνωσε ότι ο Αρικλί ο οποίος προσήχθη χθες στο αεροδρόμιο του Μπισκέκ στην Κιργιζία αφέθηκε ελεύθερος, αφού «το δικαστήριο αποφάσισε ότι η κατηγορία εξέπεσε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, ότι πρόκειται για ειδική υπόθεση της Κύπρου και ότι η Κιργιζία δεν μπορεί να είναι μέρος στην υπόθεση αυτή».

Το γεγονός ότι ο Αρικλί αφέθηκε ελεύθερος επιβεβαίωσε και ο εμπορικός σύμβουλος της τουρκικής πρεσβείας στην Κιργιζία Μπεχζάτ Ερτέν.
Η τουρκική εφημερίδα «Ραντικάλ» δημοσιεύει σήμερα αποκλειστική δήλωση του Αρικλί, ο οποίος λέει τα εξής: «Ζω εδώ και χρόνια στην Κιργιζία. Η ελληνοκυπριακή πλευρά πρέπει να ξέρει ότι δεν μπορεί να αλωνίζει στην περιοχή αυτή. Είναι λανθασμένες στο σύνολό τους οι πληροφορίες που έδωσαν στην Ιντερπολ. Ακόμα και η ημερομηνία γέννησής μου και τα ονόματα της μητέρας και του πατέρα μου. Την ημέρα εκείνη βρισκόμουν στη Λευκωσία. Δεν είχα καμία σχέση με το γεγονός. Η ελληνοκυπριακή πλευρά εξαπατά τον κόσμο όλο με τα ψέματά της. Αφέθηκα ελεύθερος όταν έμαθε την αλήθεια και η Ιντερπόλ».
 Σαφώς πρόκειται περί ωμής παρέμβασης στο διεθνές σύστημα απονομής δικαιοσύνης, του τουρκικού ΥΠ. ΕΞ. Άλλωστε η Κιργιζία, ανήκει στον χώρο επιρροής της Τουρκίας. Τι έκανε το ελληνικό ΥΠ.ΕΞ.; Θα περιμένουμε να μάθουμε!


http://elkosmos.gr/ethnika-themata/ethnika-themata/cyprus/11552-2012-09-20-07-55-11.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου