Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ


xatziosman

Καλή η παρέμβαση της ΧΑ, μόνο που ακόμα δεν έχει εξηγήσει γιατί τα έβαλε με όσους αποδοκίμασαν τον Τούρκο πρόξενο στην Καβάλα

Η τροπολογία 15 βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τις μετεγγραφές φοιτητών, με την οποία δίνεται η δυνατότητα να προσλαμβάνονται από το ελληνικό Δημόσιο ιεροδιδάσκαλοι για τη διδασκαλία του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης, αποδυναμώνοντας έτσι το ρόλο του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, προκάλεσε ένταση στη Βουλή.
Ο ΠΑΣΟΚος Αχμέτ Χατζηοσμάν (στη φωτογραφία με τον ΓΑΠ), ο οποίος αντιδρά στην εν λόγω τροπολογία, όπως και άλλοι μουσουλμάνοι βουλευτές, συγκεκριμένα οι Αϊχάν Καραγιουσούφ και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο πολιτευτής της ΔΗΜΑΡ (και πρώην βουλευτής της ΝΔ) Αχμέτ Ιλχάν, δέχθηκε φραστικά πυρά από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι τον αποκάλεσαν ανοικτά «πράκτορα».
Ο βουλευτής Π. Ηλιόπουλος, ο οποίος είπε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει «παρών» στο νομοσχέδιο, ξεκαθάρισε ότι η εν λόγω τροπολογία είναι στη σωστή κατεύθυνση, λέγοντας πως «δεν επιτρέπει να εκτουρκισθούν οι μουσουλμάνοι» και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «κι εσείς πράκτορα βγάζετε όπως βγάζει και το ΠΑΣΟΚ». Οι βουλευτές της ΧΑ έδειχναν στην ολομέλεια φωτογραφίες του Χατζηοσμάν κάτω από το γνωστό σύμβολο των ανθρώπων της Άγκυρας στη Θράκη, ο δε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Παππάς αποκάλεσε τον Χατζηοσμάν «Τούρκο».
Η παρέμβαση της Χρυσής Αυγής, κρίνεται σωστή. Καλό θα ήταν όμως, να εξηγήσουν οι εκπρόσωποί της στον πατριωτικό κόσμο γιατί το κόμμα τους τήρησε αρνητική στάση έναντι των στελεχών της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών, που αποδοκίμασαν τον Τούρκο πρόξενο της Κομοτηνής έξω από το δημαρχείο της Καβάλας. Διότι, δίδεται η εντύπωση πως η ΧΑ κινείται με δύο μέτρα και δύο σταθμά...

http://elkosmos.gr/ethnika-themata/ethnika-themata/thrakh/12185-2013-01-15-22-40-48.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου