Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 
Του Σπύρου Καραχάλιου
 
Το καθεστώς τής εθνικής ανασφάλειας που μας περιβάλλει είναι το κορυφαίο πρόβλημα τού ελληνικού λαού. Είναι μια πολύπλοκη κατάσταση που υπερβαίνει ακόμη και τα όρια τής οικονομικής εξαθλίωσης και εξαπλώνεται σε πόλεις και χωριά, σε γειτονιές και εθνικά σύνορα.

Η Ελλάς των μνημονίων υπόκειται στην ξένη εγκληματικότητα, στον λαθροεποικισμό και την διεκδικητική επιθετικότητα των προσωρινών γειτόνων μας ταυτόχρονα. Ένας πολυάριθμος στρατός κατοχής εφορμά ως υποστηρικτική δύναμη των διεθνών τοκογλύφων τη στιγμή ακριβώς που η διεκδίκηση ελληνικών εδαφών συνδυάζεται με την επιχείρηση αρπαγής τού γεωφυσικού μας πλούτου και την εσωτερική μας γενοκτονία.

Μια ανθρώπινη τανάλια έχει περικυκλώσει την πατρίδα μας και τη σφίγγει στο λαιμό. Η υπογεννητικότητα που έχει έρθει από την δημοκρατική αφαίμαξη και έχει φουντώσει από τα νεοταξικά μνημόνια συμπληρώνεται από την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών που διαθέτει τα χαρακτηριστικά τού ανθελληνικού μίσους.

Παράλληλα το διπλό έγκλημα τής παράνομης διέλευσης των συνόρων και τού εποικισμού αποσκοπεί ξεκάθαρα στην εθνολογική μετάλλαξη τού Ελληνισμού όταν οι ίδιοι οι ψευτοευρωπαίοι και τα σιωνιστικά αφεντικά τους επιτάσσουν τον πολυεθνικό και πολυφυλετικό χαρακτήρα των ευρωπαϊκών εθνών. Επίσημες μετρήσεις λένε πως το 30% των μουσουλμάνων στην πλειοψηφία λαθρομεταναστών που διήλθαν την Ευρώπη πέρασαν από την Ελλάδα.

Αυτό λοιπόν το μεγάλο ρεύμα τής παράνομης μετακίνησης πληθυσμών προς τη χώρα μας το στηρίζουν οι ψευτοσύμμαχοι με τους νόμους τύπου Δουβλίνο που μας τους στέλνουν, οι πολιτικάντηδες με τους αντιρατσιστικούς νόμους και φυσικά η Τουρκία που τους χρησιμοποιεί ως πέμπτη φάλαγγα σε βάρος μας. Οι Τούρκοι στηρίζουν όλα τα ανθελληνικά ανδρείκελα και συνομιλητές τους την ώρα που αυξάνουν τις καραβιές που διέρχονται τα εθνικά μας σύνορα με τη συνοδεία τουρκικού στρατού και πυρών, όπως συνέβη πρόσφατα στη Σύμη.

Παράλληλα η διεκδικητικότητα των νεοταξικών κρατικών μορφωμάτων σε βάρος των ελληνικών εδαφών στα βορειοανατολικά μας σύνορα έχει σημειώσει ραγδαία άνοδο. Δεν φτάνει που μας στέλνουν κι αυτοί τους δικούς τους λαθροεισβολείς αλλά διαχέουν παντού ανά την Ευρώπη και την Εσπερία την μολυσματική τους προπαγάνδα που έχει τους εκφραστές της ακόμη και σε ελληνικό έδαφος. Οι πράκτορες των «γειτόνων» αλωνίζουν για να φτιάξουν αλβανικές, σλαβικές και τουρκικές συνειδήσεις, οι αιτήσεις για Τζαμιά και γλώσσα τουρκική αυξάνονται και τα ψηφίσματα των ψευτοσυμμάχων ενισχύουν τον μισελληνισμό.

Η άθλια προπαγάνδα όπως ακριβώς και η λαθρομετανάστευση στηρίζεται στο άφθονο χρήμα των πασίγνωστων εμπόρων των εθνών. Η χρηματοδότηση έχει σκοπό την μόνιμη κατασκήνωση τού κακού. Οι εχθροί μας έχουν αποφασίσει τον διαμελισμό τής Ελλάδος που θα βασιστεί τόσο στην οικονομική αφαίμαξη όσο και στον αφελληνισμό μας. Τα δε Τζαμιά και η υποστήριξη που προσφέρει η Τουρκία στις διεκδικήσεις των ετέρων μορφωμάτων στα οποία διαθέτει από οικονομικούς δεσμούς έως και τουρκικές στρατιωτικές βάσεις συνδυάζονται άριστα με τις προετοιμασίες για δήθεν έρευνες και εν τέλει στρατιωτική εισβολή.

Η Ελλάς δεν πρέπει να ξεγελαστεί και να αποπροσανατολιστεί από τις ταραχές τής κατεχόμενης Κωνσταντινούπολης αφού ο τουρκικός σχεδιασμός για την αρπαγή τού Έβρου, νησιών τού Αιγαίου και τού γεωφυσικού μας πλούτου ουδόλως επηρεάστηκε. Τουναντίον, εξελίσσεται και δίδει διαρκώς νέα επεισόδια στον δρόμο τής υποταγής που σχεδίασε η παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία.

Ο δικός μας δρόμος είναι η πτώση τού προσκυνημένου ψευτορωμέϊκου που δρα επικουρικά στον εχθρό και η ανάδειξη μιας Πατριωτικής Εθνικιστικής Διακυβέρνησης. Η διασφάλιση μιας Καθαρής και Ασφαλούς Ελλάδος και εν συνεχεία η πολεμική προπαρασκευή με την οποία θα βρεθούμε στη θέση να διαβούμε την Πύλη τής Μεγάλης Ελλάδος. Εθνικά ασφαλές κράτος είναι μονάχα το αρτιμελές κράτος που είναι σε θέση να προασπίσει αφ’ εαυτού την εθνική του κυριαρχία. Και ειρήνη μόνιμη και δίκαιη έχει μονάχα το Έθνος που σέβεται τις προγονικές θυσίες και είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή για πόλεμο.

Η Ελλάς σήμερα δεν είναι ασφαλής γιατί δεν έχει αρτιμέλεια και ελληνική πολιτική διοίκηση. Οι κύριοι παράγοντες τής ανασφάλειας εισάγονται από τις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες και τα διάτρητα σύνορά μας. Αυτό σημαίνει πως τα εθνικά μας σύνορα δύνανται να προστατευτούν με το μεγάλωμά τους υπέρ τής Ελλάδος. Με την καταδίωξη των εισβολέων και την ενσωμάτωση των αλύτρωτων πατρίδων από την Μητέρα Ελλάδα που έχει κάθε δικαίωμα βάσει τού διεθνούς δικαίου να προστατεύσει τους Έλληνες εντός και εκτός των προσωρινών μας συνόρων. Όπως ακριβώς ασκούν αυτό το δικαίωμα οι «ισχυροί», έτσι ακριβώς θα πράξουμε κι εμείς.

Αυτοί που κουνάνε το δάκτυλο στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και την Ελλάδα για τα ζητήματα τού «ανθρωπισμού», θα το κατεβάσουν αμέσως μόλις τους υποδείξουμε τη δική τους συμπεριφορά στο θέμα τής μετακίνησης πληθυσμών με πλήρη στοιχεία. Και σε ό,τι αφορά το γεωφυσικό μας πλούτο, θα τον αξιοποιήσουμε στο έπακρο ενισχύοντας την εθνική οικονομία, την εργασία των Ελλήνων, την πολεμική μας βιομηχανία και τις εξωτερικές μας σχέσεις.

Η γη μας είναι η δύναμή μας. Και τη δύναμή μας θα την μεγαλώσουμε. Όσοι τυχόν θέλουν συμμαχία, πρέπει να αποδεχτούν την ισχυρή παρουσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και τις εθνικές μας διεκδικήσεις. Καθαρή, Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς. 
 
 
http://ethnikistikosagwn.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου