Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

 
Του Σπύρίδων Καραχάλιου
 
Οι γεωπολιτικές αναταράξεις και τα συμμαχικά συμφέροντα στις θερμές θάλασσες των ανατολικών μας συνόρων σε συνδυασμό με τις πιέσεις που δέχεται η πατρίδα μας, οικονομικές και στρατιωτικές, σηματοδοτούν την ιστορική ευκαιρία για την ανάδειξη και την ισχυροποίησή μας. Βρισκόμαστε μπροστά στην ευνοϊκότερη περίσταση για να απαλλαγούμε από τούς μισέλληνες που γυρεύουν την λεηλασία γης και ψυχών ελληνικών και για να επιτύχουμε την εθνική μας αποκατάσταση, με την πλέον επικίνδυνη όμως πολιτική ηγεσία στο τιμόνι τής χώρας.

Οι πολιτικές συγκυρίες είναι απολύτως βέβαιο πως θα επιφέρουν στην περιοχή μας, από την Χερσόνησο τού Αίμου έως την Ανατολική Μεσόγειο, σημαντικές αλλαγές στον χάρτη και την διεθνή ισορροπία δυνάμεων. Τα σύνορα των χωρών τής περιοχής θα δεχτούν ευρείες αλλαγές και είναι ζήτημα ορθής εθνικής πολιτικής και στρατηγικού σχεδιασμού να βρεθεί η Ελλάς στις χώρες εκείνες που θα μεγαλώσουν την εθνική τους επικράτεια κι όχι σ’ αυτές που θα συρρικνωθούν.

Η νέα πραγματικότητα στις εξωτερικές πολιτικές διεργασίες σημαίνει πως έφτασε η ώρα να γίνουν οι Αρχέγονες και προσωρινά σκλαβωμένες Εστίες μας και πάλι Ελληνικές. Πράμα που σημαίνει πως πρέπει άμεσα να απαλλαγούμε δια παντός από τις προδοτικές κομματικές δυνάμεις που μένουν προσκολλημένες στην αντίχριστη και ανθελληνική Εσπερία. Εκείνη την φθαρμένη αλαζόνα ύπαρξη που θέλει να πατήσει στο πτώμα μας για να γίνει παγκόσμια εξουσία.

Πρέπει να ανοίξουμε το γεωπολιτικό παιχνίδι με την προσθήκη περισσότερων μνηστήρων, να ετοιμάσουμε αυτόβουλα και δυνατά την Πατρίδα και τον Στρατό και να μείνουμε έξω από την πρώτη φωτιά που έρχεται. Τα οικονομικά και τα εθνικά μας ζητήματα είναι ούτως ή άλλως αλληλένδετα με τούς ίδιους πρωταγωνιστές και τις ίδιες στοχεύσεις. Η επερχόμενη Εθνικιστική Ελλάδα θα φέρει στο Πεδίο τής Τιμής τον εξισορροπητικό παράγοντα τής Ρωσίας, χώρας με στενούς πνευματικούς δεσμούς και κοντινότερα συμφέροντα με τα δικά μας, ώστε να κάνει «παρέα» στη συμμαχία των εθνών που ελέγχει ο διεθνής σιωνισμός.

Περισσότεροι μνηστήρες σημαίνουν μεγαλύτερη απομάκρυνση βρώμικων χεριών από την Ελλάδα και λιγότερες έως μηδαμινές πιθανότητες επικράτησης των λεγομένων Δυνατών. Σημαίνει ακόμη πως η διεκδίκηση τού επάθλου τής περιοχής θα κάμει τούς δυνατούς τής παγκοσμιοποίησης να χάσουν μέγιστη δύναμη, να μικρύνουν σε διεθνή ισχύ και να αποσυρθούν από τα μέρη μας. Και τότε ακριβώς η Ελλάς με ελληνική εξουσία και ορμητικό Στρατό θα αρθεί εκεί που σήμερα βρίσκεται η Τουρκία που θα τσαλαπατηθεί και θα εξαφανιστεί κάτω από το πέλμα τού σιωνισμού, την ισχύ τής Ρωσίας και τον απρόβλεπτο αλλά αναγκαίο για κάποιους Κούρδο.

Αυτά τα απαράδεκτα που συμβαίνουν σήμερα από την προδοτική εξουσία τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας των μνημονίων συμβαίνουν διότι ο μόνος λόγος τής παρουσίας της είναι η εκτέλεση των νεοταξικών εντολών διαμελισμού και διάλυσης τής Ελλάδος. Η υπηρέτηση αλλότριων συμφερόντων είναι η αιτία των δεινών μας, αφού η ορθή συμπεριφορά είναι η ακολουθία τού μεγάλου κανόνα τής εξωτερικής πολιτικής που λέει πως δεν υπάρχουν μόνιμοι φίλοι προς καμία κατεύθυνση, κοντινότερη ή μακρύτερη, παρά μονάχα σταθερά και μόνιμα εθνικά συμφέροντα. Εμείς θα φτιάξουμε τις φιλίες μας, οδηγώντας τες στο δρόμο τού μεγαλώματος τής Πατρίδος μας και πουθενά αλλού.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να ιδρύει η Άγκυρα τουρκικές εφημερίδες μέσα στην Ξάνθη. Να ονειρεύεται στην κατεχόμενη Πρωτεύουσά μας Κωνσταντινούπολη την αρπαγή τής Ελεύθερης Θράκης Μας και να απειλεί Έλληνες πολίτες σε γη ελληνική με τούς πράκτορές της. Και ακόμη έχουμε φτάσει στο σημείο να αρθρογραφούν οι τουρκικές φυλλάδες για την οικονομική διείσδυση και τις τουρκικές αγορές στην Ελληνική Ενέργεια και τον Ελληνικό Τουρισμό.

Τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη παράλληλα μπαίνουν οπλισμένα στους ελληνικούς αιθέρες, χαρτογραφώντας και κάνοντας εικονικούς βομβαρδισμούς. Πράττει όλα τούτα μια Τουρκία που προκαλεί στο συριακό ζήτημα όταν καταρρίπτει ελικόπτερα των γειτόνων της που ταλανίζονται από τούς μισθοφόρους τού διεθνιστικού νεοταξισμού. Τα δε αφεντικά τής παγκοσμιοποίησης, αυτοί που μάς ήρθαν ως ψευτοσύμμαχοι κομίζοντάς μας δάνεια και λαθρομετανάστευση και βαρβάρους και βεβήλωση ιερών και οσίων, λοιδορούν στις προπαγάνδες τους την Ελληνική Σημαία και μάς ζητούν να φύγουμε από μια «Ευρώπη» που δεν είναι ευρωπαϊκή.

Ο πόλεμος που θα έρθει δεν θα μείνει σε μια χώρα μόνο. Θα είναι τρομερός ταξιδευτής, γιατί αφορά τον κλονισμό Πίστης και Εθνών. Η παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία θέλει να γκρεμίσει τούς θεμέλιους λίθους ώστε να μπει να πάρει πλούτο, περάσματα και εξουσία, θεοποιώντας τον γλοιώδη εαυτό της. Η δε Ρωσία στέλνει τούς απεσταλμένους της για να μάς γυρέψει αναβάθμιση σχέσεων σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

Το άδικο που βλέπουμε δεν είναι ευλογημένο και οι πατρίδες μας αποκόπηκαν βίαια. Οι αντιμαχόμενοι θα καταπέσουν μέσα στον κύκλο τού άδικου αίματος. Και επειδή η Πίστη πάντα νικά, θα στέψει την Μεγάλη Ελλάδα μας. Στην σκόνη των «δυνατών», όπως ακριβώς το λέγουν οι Άγιες Προφητείες, θα δημιουργηθεί μέγα γεωπολιτικό κενό. Τα Ιερά Χώματα που θα ορφανέψουν κάποιος πρέπει να τα βαστήξει. Και έτσι Θεού Θέλημα και Δικαιοσύνη θα φέρει τα Ελληνικά Όπλα και τον Ελληνισμό πίσω στις Αρχέγονες Εστίες του.


http://ethnikistikosagwn.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου