Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Του Σπύρου Καραχάλιου

Η Ελλάς βυθίστηκε σε μια ηθική και πολιτισμική κρίση που μάς έφερε το στημένο οικονομικό ναρκοπέδιο. Η κοινωνία μας έχει γίνει στόχος μετάλλαξης σε πολιτισμικό, πληθυσμιακό και θρησκευτικό επίπεδο για να καταπέσει με τις έως σήμερα επιδεικνυόμενες μηδενικές αντιδράσεις και αντιστάσεις. Και όλα αυτά συμβαίνουν όταν στην ευρύτερη περιοχή μας έχει στηθεί ένα πολεμικό σκηνικό που λειτουργεί ως απειλητικός βραχίονας και επικείμενη σαρωτική δίνη.

Η μεγάλη δύναμη τής πατρίδος μας είναι ο πολιτισμός μας που γεννάει το ψυχικό σθένος και την πίστη μας σε Θεό και Πατρίδα. Σ’ αυτό ακριβώς το σημείο έχουμε υποστεί ένα πολύ μεγάλο πλήγμα. Οι πνευματικοί παράγοντες και ταγοί έχουν αφομοιωθεί από το πολιτικό σύστημα τού αστικού κατοχικού καθεστώτος. Κάποιοι μάλιστα εξ αυτών διαθέτουν ψεύτικη πνευματικότητα από χαριστικούς ακαδημαϊκούς τίτλους και σε πάσα περίπτωση ανύπαρκτη ελληνική συνείδηση.

Οι άνθρωποι τού πολιτισμού, από τούς ακαδημαϊκούς έως τούς καλλιτέχνες, θα έπρεπε να εμπνέουν στο λαό και τη νεολαία μας το αίσθημα τής λυτρώσεως και τής ισχύος μέσα από την επιστροφή στις ρίζες και την σύγχρονη αυθεντικά ελληνική δημιουργία. Θα περίμενε κανείς από δαύτους την αντίδραση στην αποτρόπαια επιχείρηση αντικατάστασης τού Λευκού Πύργου από ένα διεθνιστικό τοπόσημο και στην παράδοση τής Θεσσαλονίκης στις νεοταξικές, τουρκικές και σλαβικές ορέξεις. Να αντισταθούν στα κεμαλικά μνημεία και μουσεία. Να πουν όχι στην καταστροφή τού Ελληνισμού με την πείνα και την εθνική συρρίκνωση.

Οι αληθινοί άνθρωποι τού πολιτισμού στην δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάδα που έρχεται είναι τα παιδιά τού Περικλή Γιαννόπουλου, τού Ίωνα Δραγούμη, τού Λορέντζου Μαβίλη, τού Κωστή Παλαμά, τού Άγγελου Σικελιανού. Διδάσκουν μέσα στα ελληνικά σχολειά ελληνικό λυρισμό και ηρωισμό συνάμα, βαθιά γνώση τής Φυλής, δεξιότητες και πολεμική αρετή μέσα σε μια στιγμή. Θέλουν τη ράτσα τους να σηκώνεται σε κάθε πρόκληση, τιθέμενοι στην πρώτη γραμμή τού Αγώνα. Συστήνουν Ιερούς Λόχους για τη Λευτεριά τής Ελλάδος. Μεταφέρουν το ανήσυχο Ελληνικό Πνεύμα σε Εκπαίδευση, Κοινωνία και Πεδίο τής Τιμής.

Οι πνευματικοί ταγοί τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος φέρνουν την Εθνική Αναγέννηση μέσα από την ασφαλέστερη οδό, την Ελληνική Πολιτισμική Αναγέννηση. Σηκώνουν, ραπίζουν σαν χρειαστεί ηθικά, στηρίζουν, νουθετούν το Γένος για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να πιάσει τον κάματο για τον καλλωπισμό τής Πατρίδος. Καλλωπισμός που ξεκινάει από την αγωγή τής ψυχής και εκτείνεται στην οπτική εικόνα τής κοινωνίας μας. Και από την Ελλάδα που είναι γεμάτη ελληνικές ψυχές κι όχι λαθρεπιβάτες τής συμφοράς έως τα κτήρια, την ποίηση, το θέατρο, τη ζωγραφική, τη γλυπτική. Τις τέχνες που υμνούν την ελληνική ωραιότητα και την ατσάλινη πυγμή.

Σήμερα το ψευτορωμέϊκο σαπίζει την Ελλάδα. Την αφελληνίζει. Έχουμε γεμίσει από απροσδιόριστες στο φύλο και το γένος «προσωπικότητες» που βρίζουν τη Φυλή και το Αίμα, προκρίνοντας την μηδενικότητά τους έναντι τού Τρανού Ηροδότου. Τα κτήρια είναι γκρίζες και απρόσωπες λίθινες μάζες που υπηρετούν το κερδοσκοπικό πνεύμα, τον νεοταξικό βαρβαρισμό. Οι Έλληνες δεν είναι πλέον οι τελειότερες εικόνες τού Ελληνικού Πολιτισμού αλλά θεωρούνται αναλώσιμοι και παραδομένοι στην αγκαλιά τού ψυχικού και έπειτα τού σωματικού θανάτου, όταν οι ξένοι, λαθρομετανάστες και «νόμιμοι» είναι ήδη το 20% περίπου τού πληθυσμού μας. Σιωνισμός και Ισλαμισμός εκτοπίζουν βαθμιαία τον Ελληνισμό.

Δεν ενοχλούνται οι ελληνόφωνοι βάρβαροι για τις καταστροφές που υφίστανται παντού στην ευρύτερη γειτονιά μας οι χριστιανικές κοινότητες σε ζωές και κοινωνία. Γι’ αυτό και σπεύδουν να σηκώσουν ισλαμικά τεμένη, ισλαμικά μουσεία και να δώσουν παράλληλα αποδείξεις και διαλέξεις σε νεοταξικές συνάξεις για την πολυπολιτισμικότητα τάχα τής Ελλάδος και την καταπολέμηση τού «κακού» Ελληνικού Εθνικισμού.

Δεν ενοχλούνται από τις τουρκικές γιορτές για την «τουρκική δημοκρατία τής Δ. Θράκης» που είχε ανακηρύξει ο σφαγέας Κεμάλ Ατατούρκ στα χώματα που γεννήθηκε και δόξασε ο Δημόκριτος. Δεν τούς νοιάζει αν στα ελληνοαλβανικά σύνορα οι Αλβανοί λυμαίνονται οικονομικά και εποφθαλμιούν εδαφικά κέρδη όταν η ηπειρωτική γη έχει δώσει τούς ευεργέτες αδερφούς Ζάππα και τον Ήρωα Σπυρομήλιο. Δεν τούς νοιάζει αν πουλήσουν την Ακρόπολη ούτε αν προσβάλλονται οι Έλληνες από τούς αιμοσταγείς δημιουργούς γενοκτονιών και τού απόλυτου τίποτα όταν τα πρότυπα που δίδουν σε κοινωνία, σχολεία και θέαμα είναι αυτά τής σήψης και τής αφομοίωσης.

Αυτή λοιπόν η ψεύτικη Ελλάδα, το ψευτορωμέϊκο και οι θεσμοί του με άλλα λόγια, θα γκρεμιστεί δίχως καμία τύψη και δίχως σεβασμό, κάτι που δεν τού ανήκει άλλωστε. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια Νέα Ελλάδα με έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό. Θέλουμε καθαρή ελληνική γνώση μα και καθαρά ελληνικά πρότυπα και δυναμικά ελληνικά έργα. Θέλουμε τον Έλληνα Διδάχο, Διανοούμενο, Καλλιτέχνη και Στιβαρό Πολεμιστή Καλαισθησίας και Ηρωισμού.

Θέλουμε τον Πνευματώδη και Δραστήριο Έλληνα να εμπνέεται από τούς αλλοτινούς και να εμπνέει τούς σύγχρονούς του Έλληνες και τα παιδιά του. Ο λυρισμός να κατατρέχει τα γραπτά του και η τεχνοτροπία η ελληνική να σηκώνεται σε ψυχαγωγία και γειτονιά επάνω από τούς βαρβαρικούς ψευτοπολιτισμούς τής ερήμου και τής Εσπερίας. Και την ίδια στιγμή να βρίσκεται στα χαρακώματα για τη Μεγάλη Ελλάδα. Αυτή είναι η Αναγεννημένη Εθνικιστική Ελλάδα που μάς αξίζει.



http://ethnikistikosagwn.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου