Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ

  Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος
 
Τα γερά έθνη τα πετροβολάνε οι εκφραστές τής παγκόσμιας υποδούλωσης με ύπουλους τρόπους. Με όπλα εσωτερικά που στοχεύουν στις ρίζες και τις παρακαταθήκες τής Φυλής. Αυτή είναι η μέθοδος που έχουν επιλέξει οι νεοταξίτες και οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες για να πετσοκόψουν το αιωνόβιο και αλύγιστο δέντρο τού Ελληνισμού.

Μπορεί να μάς έχουν βρει πολλές καταιγίδες και να έχουν πέσει πάνω μας μυριάδες βάρβαροι εισβολείς και βέβηλοι προδότες στο διάβα τής ζωής που λέγεται ελληνική ιστορία. Είναι βέβαιο όμως πως αποτελεί νομοτέλεια ότι θα γράψουμε και νέες σελίδες ελληνικής δόξας. Είναι αποφασισμένο πως θέλουμε να ζήσουμε ως Ελεύθεροι και Δυνατοί Έλληνες. Επομένως θα τα καταφέρουμε.

Τα γερά έθνη δεν είναι αυτά που έχουν γεμάτα πορτοφόλια, αλλά πρωτίστως γεμάτες τις καρδιές. Γερό είναι το Ελληνικό Έθνος που έχει αποφασίσει να κρατήσει αλώβητες και καθαρές τις Παραδόσεις του. Και Εθνική Παράδοση σημαίνει πως βαστάς ανόθευτες αξίες την Πίστη των Πατέρων σου και το αιμάτινο ποτάμι τής Φυλής που τρέχουν σε νου και φλέβες. Θα μείνουμε λοιπόν Έλληνες στην καρδιά και το κορμί.

Έχουμε μείνει Όρθιοι Έλληνες, γιατί πάντα στερεώναμε τις ελληνικές κοινωνίες και ανάβαμε το κεράκι μας, ακόμη κι όταν βρισκόμασταν υπό εχθρική στρατιωτική κατάληψη. Το ίδιο ακριβώς που κάνουν και σήμερα οι Έλληνες στις σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες. Γλώσσα, θρησκεία και εθνοφυλετικός δεσμός είναι τα ακατάλυτα κάστρα μας. Η δε γενετική επιστήμη έχει να το λέει για την καθαρότητα τής Ελληνικής Φυλής.

Βγήκαμε μ’ αυτούς τούς τρόπους και από την οθωμανική και από την γερμανική κατοχή. Και ακόμη, διότι επιστρατεύσαμε ως πράξη τής γενικής απόφασης το Επαναστατικό Πνεύμα, την Πολεμική Αρετή και την ανάγκη να γίνουμε και πάλι Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάδα. Αυτό ακριβώς που δεν πίστεψαν ποτέ και πολέμησαν δόλια οι εχθροί τής ελευθερίας και τής Μεγάλης Ιδέας, οι πολιτικάντηδες τής αστικής «δημοκρατίας».

Η συνέχεια τού Ελληνικού Έθνους είναι αυτό ακριβώς που δεν θέλουν με τίποτα οι κλέφτες ψυχών, λαϊκών βουλήσεων και γης ελληνικής. Οι δυνάστες – δανειστές τού σιωνιστικού νεοταξισμού που διαλύει πατρίδες και οι ελληνόφωνοι συνεργάτες τής παγκοσμιοποιητικής κατοχής και συνειδητοί υπάλληλοι τού νεοταξισμού.

Θέλουν να υποτάξουν το Έθνος τού Πολιτισμού και τού Δικαίου, εξαφανίζοντας τούς Έλληνες. Να κάμουν μια ελεγχόμενη, επομένως μικρότερη Ελλάδα, με λιγότερες αντιστάσεις και επομένως λιγότερους Έλληνες.

Μάς φέρνουν λοιπόν τις βιοταυτότητες, οι οποίες πέρα από τα συνηθισμένα στοιχεία, θα περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά τού ανθρώπινου σώματος που είναι δύσκολο να αλλοιωθούν. Από μορφασμούς και τρόπο βαδίσματος έως χρώμα ματιών, ύψος και λοιπά εξωτερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Οι βιοταυτότητες θα περιλαμβάνουν μηχανισμό διαρκούς παρακολούθησης τού ατόμου και μια κρυπτογραφημένη βιομετρική υπογραφή μέσα σε μια κάρτα και μια βάση δεδομένων. Κι όλα αυτά με το πρόσχημα τής ασφάλειας από εγκληματικά και τρομοκρατικά χτυπήματα, για το «καλό μας» τάχα, όπως λέγανε ακριβώς οι Γέροντες τής Πίστης μας πως θα μάς πουν οι ψευτοπεριούσιοι.

Το παράνομο και έκπτωτο καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας, αυτό που μεταθέτει δικές του αμαρτίες ως εθνικό τάχα χρέος στις πλάτες τού λαού και ξεπουλάει τα εθνικά μας ζητήματα, μάς μετατρέπει επιπλέον από κυρίαρχο εθνικό κράτος σε κοινότητα τού υπερκράτους τής ψευτοευρωπαϊκής ενώσεως. Οι προσκυνημένοι μάς αλλάζουν τις εθνικές μας αστυνομικές ταυτότητες με τις λεγόμενες «ευρωπαϊκές» ταυτότητες και μάλιστα με νόμο.

Με τις νέες ταυτότητες θα μπορούν να ψηφίζουν και να ψηφίζονται ευρωπαίοι πολίτες για την τοπική αυτοδιοίκηση και την ευρωβουλή προς το παρόν, για λογαριασμό τού ψευτορωμέϊκου! Κάνουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες στην Μητέρα Ελλάδα ό,τι ακριβώς κάνουν στη Θυγατέρα Κύπρο οι όμοιοί τους, με την εξομοίωση κατακτημένου και  Τούρκου κατακτητή.

Είμαστε λοιπόν «Ευρωπαίοι» κι όχι Έλληνες πολίτες. Υπήκοοι τής επερχόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης, δίχως ιστορία και πίστη που αλλοιώνουν και δίχως φραγμό στις αρπακτικές ορέξεις των προσωρινών γειτόνων και τού Νεοταξικού Κτήνους σε βάρος Ελληνικού Βορρά και Αιγαίου.

Την ίδια στιγμή προχωράνε οι γραικύλοι πολιτικάντηδες στην νέα συγκυβέρνηση σοσιαλφιλελεύθερων και μαρξιστών και παντός ψευτοδημοκράτη μέσα από τον νέο μεταναστευτικό κώδικα. Ψάχνουν τρόπους για να αντικαταστήσουν τούς Έλληνες που προσέρχονται μαζικά στο διωκόμενο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και με λαθρομετανάστες, κάνοντας εν μέρει κάποιοι καθεστωτικοί τούς «δύσκολους» έναντι των μαρξιστών που ζητάνε την πλήρη απορρόφηση των λαθρομεταναστών. Κι όλα τούτα όταν τα χαράτσια τής τρόικα μονιμοποιούνται, νέα μέτρα έρχονται και από κοντά καθιζήσεις αποδοχών και μαζικές απολύσεις.

Η ταυτότητα των Ελλήνων είναι το Ελληνικό Αίμα που κυλάει στις φλέβες μας. Αδέρφια μας δεν είναι οι ψευτοευρωπαίοι μήτε οι διεθνιστές και κοσμοπολίτες τού καθεστώτος. Είμαστε καθαρόαιμοι Έλληνες στο Αίμα και στο Πνεύμα, Πιστοί στους Πατέρες μας και στους Ήρωες Μας.

Θα κοπιάσουμε, θα πολεμήσουμε και θα ματώσουμε για Λεύτερη, Ισχυρή, Μεγάλη και αποκλειστικά Ελληνική Ελλάδα. Θα κάνουμε μια νέα Παλιγγενεσία γι’ αυτήν ακριβώς την Πατρίδα που ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα Έθνος, Φυλή και Ορθοδοξία.

Να ποια είναι η καλύτερη ένδειξη Τιμής και Ευγνωμοσύνης σε όσους δώσανε το Αίμα τους το Εικοσιένα, στους βαλκανικούς και σε όλους τους λυτρωτικούς πολέμους. Μια νέα Εθνεγερσία για την Φυσική, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα τής καρδιάς μας και των παιδιών μας.


http://ethnikistikosagwn.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου