Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γράφει ο Σπύρος Καραχάλιος
 
Είναι κάποιες στιγμές που ένα έθνος καλείται να πάρει την τύχη του, τη ζωή και το μέλλον του, στα χέρια του με τρόπο επαναστατικό απέναντι στις κρατικές αρχές. Να συλλάβει την αλαζονεία και να την πετάξει έξω από την γη που μάς δώσανε τρανοί πρόγονοι. Και η στιγμή αυτή έχει έρθει, καθώς είναι πλέον αδύνατο να ζήσουν και οι δύο μονομάχοι. Ή το Ελληνικό Έθνος ή το νεοταξικό ψευδοκράτος.

Τα προβλήματα έχουν μαζευτεί σωρός για την πατρίδα μας. Όμως οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες κινούνται επάνω στη λογική τής έννοιας τής προδοσίας που έδωσε ο μεγάλος Θουκυδίδης. Πως προδότης δεν είναι μονάχα εκείνος που δίδει εδάφη τής πατρίδος του στους εχθρούς, αλλά και αυτός που ενώ μπορεί να αποτρέψει την ήττα, δεν κάνει εσκεμμένα τίποτα για να σώσει το έθνος του. Επομένως οι πολιτικοί μας είναι δύο φορές προδότες και μέτοχοι τής παγκόσμιας συμμορίας δολοφόνων τής Ελλάδος.

Είδαμε τις προάλλες το ξεκίνημα των υποτιθέμενων διαπραγματεύσεων των κυβερνητικών και κρατικών στελεχών τής χώρας μας με τούς τοκογλύφους τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Με τον αρχιτραπεζίτη, τον οικονομικό υπουργό και τούς παρατρεχάμενούς τους να πανηγυρίζουν με τον ίδιο τρόπο που πανηγύριζε ο πρωθυπουργεύων, όταν έλεγε πως θα βγούμε από το μνημόνιο. Τούς δόθηκαν λοιπόν συγχαρητήρια και εντολές για την συνέχιση των «μεταρρυθμίσεων». Επιπλέον ο αρχιτραπεζίτης τής ψευτοευρώπης μάς είπε πως η βιωσιμότητα τού ελληνικού χρέους δεν αποτελεί πρόβλημα για το «σωστικό» μας πρόγραμμα!

Μάς είπαν λοιπόν πως δεν τούς καίγεται καρφί για το ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια οικονομικής εξυπηρέτησης τού στημένου χρέους. Δεν αποτελεί πρόβλημα που δεν μπορούν να ζήσουν οι Έλληνες. Μπορεί να ζήσει το χρέος, να τροφοδοτηθεί ο νεοταξικός μινώταυρος με νέο ελληνικό αίμα, ακόμη κι αν συρρικνωθούμε σε ψυχές. Αυτό τούς ενδιαφέρει και τούς αρκεί. Ας μην υπάρχουν νοσοκομειακή περίθαλψη και φάρμακα, ας υπάρχουν ανασφάλιστοι και άνεργοι, ας παραχωρούνται παραγωγικές και αμυντικές υποδομές ακόμη και σε εχθρικά ή ανταγωνιστικά προς την Ελλάδα συμφέροντα.

Υπάρχει όμως η Ελλάδα που αντιστέκεται. Υπάρχει η Ελλάδα που θέλει να πάρει την πέτρα στα χέρια της και να την στύψει. Να εργαστεί και να ματώσει για την επαναφορά τής Πατρίδος στον εθνικό και κοινωνικό έλεγχο. Διότι αυτή είναι η μόνη οδός ώστε να βγούμε νικητές από τον οικονομικό και κατόπιν συμβατικό πόλεμο που μάς κάνουν οι μισέλληνες. Να πάρουμε τα εφόδια τής γης μας από τούς δολοφόνους και να τα κάνουμε μέσο υγιούς αναπτύξεως και ενδυναμώσεως τής Ελλάδος. Κι αυτοί που μπορούν και θέλουν ταυτόχρονα να το κάνουν, είμαστε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές και ο Λαϊκός Εθνικισμός μας.

Όμως τα μέσα τής πολιτικής και τής ενημερωτικής προπαγάνδας, οι έμποροι τής μικρότητας και τού ψεύδους, ασχολούνται με το πετροβόλημα τής Χρυσής Αυγής. Κόμπασαν τα φερέφωνα τής παγκοσμιοποίησης πως αποτελεί μέγα και επαναλαμβανόμενο έγκλημα η απόδοση θετικών λόγων για την στρατιωτική επανάσταση τής 21ης Απριλίου 1967. Πως είναι αμετανόητοι «φασίστες και ναζί» οι Έλληνες Εθνικιστές που θέλουν τάχα να κάνουν σαπούνι τούς Εβραίους.

Θέλουν να φορτώσουν σε ελληνικές πλάτες τα εγκλήματα εκείνων των σημερινών «συμμάχων» που στήσανε τον προηγούμενο και φέρνουν τον επόμενο παγκόσμιο πόλεμο. Όταν οι πατέρες μας είπανε τα μεγάλα όχι. Κι όταν η ελληνική οικονομία επί των συνταγματαρχών ήταν μέσα στις πλέον παραγωγικές στον κόσμο. Με το «συνταγματικό τόξο» να βγάζει τα δικά του δανεικά με το πετσόκομμα εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας.

Όμως τι μπορεί να περιμένει ένας εχέφρων και ψύχραιμος Έλλην από εκείνους τούς σκυφτούς και ξεφτιλισμένους αρχοντοραγιάδες που φτιάχνουν νόμους αντιρατσιστικούς και νομοσχέδια νομικής υποστάσεως μισάνθρωπων θρησκειών, για να νομιμοποιήσουν τη λαθρομετανάστευση. Όταν η Τουρκία και τα υπόλοιπα κρατικά μορφώματα γίνονται οι γέφυρες των γυρολόγων, εγείροντας διαρκώς εδαφικές διεκδικήσεις σε βάρος μας. Όμως η θανατηφόρος ενδημική νόσος έμπολα που τείνει να γίνει πανδημία, καθαρά όπως λέγεται εργαστηριακή νόσος, έγινε ζήτημα τής Παγκόσμιας Τράπεζας, ώστε χρηματοοικονομικά ιδρύματα και ηνωμένα έθνη να στήσουν έναν μηχανισμό στήριξης σε χώρες που θα βρεθούν μπροστά σε μελλοντικές εστίες.

Δεν τίθεται λοιπόν ζήτημα διαλόγου. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να αφεθούν επικίνδυνοι πανηγυρτζήδες να ξεσχίσουν τα σωθικά τής Πατρίδος. Τούς σοσιαλφιλελεύθερους να ανεμίζουν το παλιόχαρτο τής βολευτικής ψήφου εμπιστοσύνης και τούς μαρξιστές να γαβγίζουν στο βολευτήριο και να στήνουν τα κορμιά τους και τις κουβέντες τις συστημικές με τα ίδια νεοταξικά αφεντικά για να μην καθαριστεί η κατοχική ψώρα που διοικεί την Ελλάδα μας. Όταν Τουρκία και πόλεμος γυροφέρνουν στα νερά μας και την Κύπρο μας. Όταν στην κατεχόμενη Κωνσταντινούπολη γίνονται κουβέντες για τουρκικότητα τής Θράκης, παρουσία γραικύλων εκπαιδευτικών.

Δεν επιτρέπεται τίποτα άλλο πέραν τής ανατροπής των τυράννων. Δεν νοείται τίποτα άλλο πέραν της ισοπέδωσης εκείνων που μάς δέσανε τα δεσμά τού σκλάβου. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας Ελεύθερη, Καθαρή και Μεγάλη. Μπορούμε να επιτύχουμε την άνοδο τής Μεγάλης Πατρίδος μας με όπλα μας την πίστη στο Θεό, την ατσάλινη θέληση και την σιδερένια ελληνική δύναμη. Να καθαρίσουμε τις πλάτες τής Φυλής μας, ώστε να κινηθούμε μπροστά και να εξοντώσουμε τούς βαρβάρους και τούς ψευτοσυμμάχους.

Η Ελλάς οφείλει να στηριχθεί στις Λαϊκές και Εθνικιστικές της Δυνάμεις. Να διώξουμε το καθεστώς τής υποταγής και να απελευθερώσουμε τις δυνατότητες και την ομοψυχία τού Ελληνισμού μας. Να κάνουμε πολιτικό καθεστώς το Εθνικό Φρόνημα και οδικό χάρτη την έμφυτη δίψα μας για πάλεμα, για καινούργια έργα και για πλάτεμα τής επιρροής μας. Να ακουμπήσουμε την χρυσάκτινη αυγή τής Φυλής στο Ανίκητο Ελληνικό Αίμα.


http://ethnikistikosagwn.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου