Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΚΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ




Γράφει ο Κωνσταντίνος  Ν. Καρακάσης 
Υποψήφιος Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ. Νομού ΚΟΖΑΝΗΣ 
Κοζάνη 7-1-2015


Για να βγάλουμε το συμπέρασμα το πώς φθάσαμε ως εδώ, πρέπει να ασχοληθούμε με ανάλυση θεμάτων ιστορικών και είμαι πεπεισμένος ότι η αναφορά τους και η βαθειά ανάλυση θα προβληματίσει ακόμη και τον κάθε δυσκολόπιστο ή και λόγω πεποιθήσεων κακόπιστο ακροατή.
Το ότι η Ελλάδα μας είναι πλούσια-γεμάτη σε μαύρο χρυσό και όχι μόνον, είναι γνωστό από την εποχή του Ηροδότου γι αυτό και αποκαλείται «λεκάνη Ηροδότου».
Στη Λαδόξερα κοντά στη Σαμοθράκη το πετρέλαιο βγαίνει μόνο του.
Οι Γερμανοί βγάζαν πετρέλαιο στην Πεπονιά Βοΐου και έτσι εξασφάλιζαν συνθετικό καουτσούκ για την κατασκευή ελαστικών.
Στο Αιγίνιο ακούγεται ότι είναι επιφανειακό.
Ο Γ. Παπαδόπουλος προγραμμάτιζε να βγάλει πετρέλαιο με τις χρηματικές ευλογίες ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΩΝΑΣΗ. Ο Ιωννίδης, οργανωμένος σιωνιστής, όμως του ανέκοψε την πορεία με την τότε ανατροπή.
Ο Σ. Σοφιανόπουλος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Χρωπεί με την άδεια του κράτους έβγαλε στην περιοχή Ζακύνθου από δύο γεωτρήσεις, άφθονο πετρέλαιο. Το 1979 όμως η τότε κυβέρνηση, με την κατηγορία ότι εκμεταλλεύεται υδρογονάνθρακες, που είναι αποκλειστικό δικαίωμα Ελληνικού δημοσίου, του αφαίρεσε το δικαίωμα εκμεταλλεύσεως και σφράγισε τα πηγάδια.
Στο Βόιο έγιναν πολλές γεωτρήσεις για φυσικό αέριο. (κατά την μεταφορά των σωλήνων, οι μεταφορείς κ. Γ. Τράγιας και κ. Ζ. Τζουραλής για την αποφυγή αναφλέξεως  πήγαιναν  χωρίς  σπίρτα και αναπτήρες  κατά την προσέγγιση στα εργοτάξια.
Επίσης έγιναν και άπειρες έρευνες με σεισμομηχανήματα στην περιοχή μετά τον αυχένα προς Επταχώρι.
Κι όμως μέχρι πρότινος από πρωθυπουργούς-υπουργούς- επιστήμονες γεωφυσικούς «πανάθεμά τους» βεβαιωνόταν ότι η πατρίδα μας είναι φτωχή σε υδρογονάνθρακες. Διέλυσαν και πούλησαν για παλιοσίδερα το μοναδικό πλωτό γεωτρύπανο της χώρας, διέλυσαν τον Ι.Γ.ΜΕ. με ότι συνεπάγεται μέχρι που έσκασε η βόμβα. «Η ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ  ΠΛΟΥΣΙΑ σε υδρογονάνθρακες και ορυκτό πλούτο.
Τι ωραίο οικόπεδο!
Και της αρπαγής οι μασέλες ακονίζονται.
Τα σχέδια των σιωνιστών, άρχισαν να εξυφαίνονται το 1979 με την διαμάχη Κίσιγκερ-Ευρωπαϊκών κρατών για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από την τότε Ε.Σ.Σ.Δ. προς τα Ευρωπαϊκά κράτη.
Θέμα της διαμάχης το κλήριγκ.
Τα Ευρωπαϊκά κράτη προγραμμάτιζαν για τον τρόπο εξοφλήσεως προς Ε.Σ.Σ.Δ. της επικείμενης παροχής φυσικού αερίου.
Ο Κίσινγκερ ισχυριζόμενος ότι η πετρελαϊκή εταιρεία στην Ε.Σ.Σ.Δ. είναι δημιούργημα της κοινότητος στην οποία ανήκει και που λόγου κομμουνιστικού συστήματος είχε παθητικό, ήθελε να εξασφαλίσει τα κέρδη μέσω εξυπηρετήσεως της συναλλαγής – κλήρινγκ από εβραϊκά φαντς – Φάνης κερνάει, Φάνης πίνει.
Η λύση για το πρόβλημα νούμερο 1 βρέθηκε μέσω διηρημένης Γερμανίας.( Η Γερμανία ενώθηκε και πήρε μεγάλο πακέτο των δύο αγωγών, ο ένας περνά μέσα από την Ουκρανία και ο άλλος βόρεια), σαν αντάλλαγμα.
Στα χέρια των Σιωνιστών μεταφέρθηκαν μεγάλα πακέτα μετοχών γερμανικών εργοστασίων.  Ο ΚRUP ήταν σιωνιστής-ήταν δικός τους (ΜΕΣΩ αυτών των εταιρειών θα εξυπηρετούνταν πλέον το κλήρινγκ).
Για την αντιμετώπιση όσων δεν υπέκυπταν στο ξεπούλημα μετοχών στους σιωνιστάς, εξαγγέλθηκε και η περεστρόικα μέσω της οποίας απεβλέπετο η ταχύτατη ανάπτυξη των οικονομικών μεγεθών της Ε.Σ.Σ.Δ. ούτως ώστε απορρίπτοντας τις προσφορές των άλλων κρατών για την εξυπηρέτηση του κλήρινγκ να τους εξανάγκαζε στο πέρασμα από τα εβραϊκά κεφάλαια-φαντς.
Όλο το κρασί λοιπόν ο Φάνης  φαντς.
Από τη διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως οπότε και η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης ίσως άλλαζε χέρια, αρχίζουν να φαίνονται τα μεθοδευμένα και με άλλους τρόπους τα βάσανα της Ελλάδος.
Ο Πούτιν ήθελε με τον αγωγό Πύργος- Αλεξανδρούπολη να συνεχίσει την ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης. Αυτό όμως ήταν αντίθετο με τα σχέδια των Σιωνιστών οι οποίοι έλυσαν το πρόβλημα που ανέκυψε επιστρατεύοντας τη κ. Ντόρα Μπακογιάννη που έλαβε θέση υπέρ της αντιπυραυλικής ασπίδας εναντίον της Ρωσίας και αγωνιζόταν ο μέγιστος Καρατζαφέρης να πείσει το Ρώσο πρέσβη στη Σόφια ότι η Ελλάδα δεν είναι η κ.Μπακογιάννη. Δεύτερος επιστρατευθείς ο κ. Γ. Παπανδρέου που ξερά αρνήθηκε την κατασκευή του αγωγού. Τρίτος, ο Βούλγαρος πρόεδρος πρώην πρίγκηψ απόγονος του Συμεών- Κομιτατζή (θα επανέλθω) που για λόγους περιβαλλοντικούς αρνήθηκε τη διέλευση του αγωγού.
Από εδώ αρχίζει το πρώτο κεφάλαιο κατάρας για την Ελλάδα που εξασφαλίζεται μέσω του σεναρίου «Εβραίο-γερμανικά συμφέροντα». Οι Σιωνιστές για να πετύχουν τα συμφέροντά τους, στο να εξαρτήσουν την Ευρώπη από το φυσικό αέριο που θα βγάλουν με την Κύπρο (αλλά θα της το φάνε, γι αυτό και την στριμώξανε) εξασφαλίζουν την συμπόρευση της Γερμανίας και μέσω των πρακτόρων τους κυρίους Σαμαρά, Παπανδρέου, Βενιζέλο, Παπαδήμα, της παραχώρησαν τη μισή Ελλάδα χαρίζοντας δηλαδή τις κότες ΑΤΕ, ΔΕΗ, ύδατα, αεροδρόμια και την οικοδομική ανασυγκρότηση της χώρας την οποία θα την αναλάβουν πλέον γερμανικές τεχνικές εταιρείες. Λόγω του ότι οι Έλληνες είχαν υψηλό δείκτη ιδιοκατοίκησης 86%, έπρεπε να αλλάξουν τα δεδομένα αυτά, να συρρικνωθεί το ποσοστό ιδιοκατοικήσεως προς όφελος άλλων, έπρεπε   λοιπόν να πληρώνουν ενοίκιο στους Γερμανούς. Γι’ αυτό κατάργησαν και τον οργανισμό εργατικής κατοικίας Ο.Ε.Κ. και με τα χαράτσια, τον Ενφια και με την εν γένει φορολογική νομοθεσία απομακρύνουν- στερούν τον Έλληνα από την απόκτηση κεραμίδας και τους αφαιρούν και την υφιστάμενη με τις κατασχέσεις.
Για τη συμπόρευση αυτή τον 9ο του 2012 απονεμήθηκε σε ένα Γερμανό (δεν αναφέρω το όνομά του) το παράσημο του Καρλομάγνου για τις προσφορές προς το Σιωνισμό.
Το νούμερο 2 κεφάλαιο - σενάριο εβραίο-αμερικάνικων πλέον συμφερόντων θα αρχίσει εντός ολίγου.
Σύνθεσις στοιχείων.
Το 1913 οι προγονοί μας κατανίκησαν τους Κομιτατζήδες του Συμεών – σκληρούς κατακτητάς που ήθελαν να εξασφαλίσουν την κάθοδο στο Αιγαίο διαμελίζοντας την Ελλάδα με την προσπάθεια δημιουργίας της Μακεδονίας του Πιρίν. Αμέσως μετά την αποτυχία των Σιωνιστών μέσω των Βουλγάρων, αναλαμβάνει δράση το άλλο όργανό τους ο Ριζοσπάστης (το πρώτο όνομα του ΚΚΕ ήταν ΣΕΚΕ και δημιουργήθηκε από πλειάδα Εβραίων (30 περίπου) – Αβραάμ Μπεναρόγια , Ελία Σαμπετάι, Μπεν Ρουμπί… και ολίγων Ελλήνων όπως ο Ν. Γιαννιός, που όταν είδαν οι Έλληνες, ότι αυτά αποβλέπουν στο κέρδος του Σιωνισμού και στο χάσιμο του Ελληνισμού, αποχώρησαν αηδιασμένοι). Το 1931 ο Ριζοσπάστης φιλοξένησε άρθρο για την ανεξαρτησία του Μακεδονικού λαού (την αυτονομία της Μακεδονίας). Το 1935, 12 Ιουλίου με τίτλο «μία επιφύλαξη» «αν δεν νικιόμασταν στην Μικρασία, η Τουρκία θάτανε σήμερα πεθαμένη και μείς μεγάλη Ελλάδα. Τη λευτεριά μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε κ.τ.λ.π.». Το 1945 στο Μελισσοχώρι της Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιήθηκε η τρίτη διεθνής κομμουνιστική συνδιάσκεψη , πάρθηκε απόφαση να δοθεί η Μακεδονία στους Σλάβους. Ταυτόχρονα ο εβραϊκής καταγωγής Τίτο ξεχνώντας το όνομα Vardaska της νοτίου περιοχής το αλλάζει με το όνομα Macedonia και έπεται συνέχεια. Ποια συνέχεια; Παρακάτω.
Όταν έγινε η σιωνιστική επέμβαση στη Σερβία, χρονολογικά, παρακολούθησα μια εκπομπή σε έναν τηλεοπτικό δίαυλο, που δυστυχώς δεν σημείωσα ημερομηνία και δίαυλο, όπου στη συνέντευξη που έγινε μεταξύ του δημοσιογράφου και ενός Έλληνα καθηγητή πανεπιστημίου, σε ένα αμερικάνικο Πανεπιστήμιο  (βοηθητική πληροφορία - αυτός μαζί με έναν συνάδελφό του καθηγητή απεπέμφθεισαν από  το πανεπιστήμιο σαν πρωταίτιοι της διαρροής του μυστικού του συνδρόμου του Κόλπου «διευκρίνησης συνδρόμου- στον πρώτο πόλεμο του ΙΡΑΚ λόγω χρήσεως ραδιενεργών πυρομαχικών, οι Αμερικάνοι στρατιώτες, πάθαιναν παραλυσίες και λευχαιμίες- η αποκάλυψη αυτή οδήγησε τους Αμερικανούς στην εκδίωξη των καθηγητών ) μετέπειτα απεκάλυψε ο Έλληνας καθηγητής ότι στο πανεπιστήμιο με άνωθεν εντολές εκπονούσαν σενάρια για το πώς να δημιουργούνται προβλήματα ανά την υφήλιο. Και για την Ελλάδα το σενάριο λέει ότι το 2015, με χρονικά ελαστικά περιθώρια, ο πληθυσμός θα είναι 16.000.000 εκ των οποίων τα 6.500.000 ξένοι. Και επίκειται η δημιουργία νέου κράτους με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη και με συμμετοχή των Σκοπίων, της Βουλγαρίας και ενδεχομένως της Αλβανίας.
Ήδη κατά την πρώτη εβδομάδα του 2015, έγινε αναφορά στον ΑΡΤ από τον κ. Βελόπουλο πρώτα και το απόγευμα από τον πρέσβυ κ. Γεωργίου για τα μαγειρέματα στα Βαλκάνια και στην Μεσόγειο.
Ερμηνεία λοιπόν των γεγονότων. Που βρίσκουν το θράσος οι Σκοπιανοί και παρουσιάζουν στις παρελάσεις τους το φέρετρο με την ελληνική σημαία; Πληροφορίες λένε ότι οι Βούλγαροι έδωσαν 200.000 διαβατήρια σε Σκοπιανούς που προβαίνουν μέσω αυτών των διαβατηρίων σε αγορά ελληνικής γης(ανάλογες ενέργειες με τους Τούρκους στη Θράκη). Οι Αλβανοί για πολλοστή φορά ανακινούν το θέμα των Τσάμηδων (τα αυτονομιστικά κινήματα ανά την Ελλάδα-Σητείας-Πάτμου-Τσάμηδων- και προσπάθεια δημιουργίας το 2012 αυτονομιστικού κινήματος στην Ικαρία εκπονούνται σε σιωνιστικά κέντρα).
Οι μετανάστες ενώ στη χώρα τους δεν έχουν μοίρα στον ήλιο διαθέτουν 5.000-10.000 δολάρια το άτομο για να έρθουν στη χώρα μας εξωθούμενοι - εξαναγκαζόμενοι από αυτούς που τους κάνουν μαύρη τη ζωή και με τη σειρά τους πολλοί από αυτούς κάνουν μαύρη τη ζωή τη δικιά μας.
Με τις συνθήκες Δουβλίνου μας υποχρεώνουν να τους κρατάμε στην Ελλάδα ( στέρησαν από τους Δήμους την δυνατότητα να απασχολούν Έλληνες εργάτες στην καθαριότητα για και για τα προσχήματα  ανέθεσαν την καθαριότητα στους εργολάβους, μέσω των οποίων προσλαμβάνονται οι ξένοι).
Για να εξασφαλίσουν δε την δημιουργία, εσωτερικά στη χώρα ανεξέλεγκτου αντάρτικου  επιστρατεύουν τον κ. Τσίπρα που τους πήρε από την Κρήτη , τους μετέφερε στο Φάληρο, από εκεί στη Νομική Σχολή που την καταστρέψανε, μετά στο μέγαρο Υπατία, μεγίστης αξίας νεοκλασσικό κτίριο το οποίο το καταστρέψαν εσωτερικά, για να είναι υποθέτω, πιο ευκολοπούλητο στους επίδοξους αγοραστές.
Τους έταξε επιπλέον και κάρτα εργασίας ενώ οι Έλληνες υποφέρουν, πολλοί σιτίζονται από τους κάδους, τα νιάτα μας φεύγουν έξω και με τις ενέργειές του είναι σαν να τάζει κολώνια …… στον πεινασμένο Έλληνα, Είχε συστρατευθεί δε με τα παιδιά του Σόρος, τους οικολόγους στον αγώνα υπέρ των Σκοπίων.
Οι πολιτικοοικονομικές θεωρίες, καπιταλισμός και κομμουνισμός, που αναβαπτιστήκανε σε Νεοφιλελευθερισμός και Σοσιαλισμός, με τους κομματικούς εκπροσώπους τους(λόγοι υπουργών - πολιτικών—) μπορεί ο καθένας να καίει μια Ελληνική σημαία—Ευχαριστούμε τους ξένους που προτιμούν την Ελλάδα (αν ειπώθηκε για μετανάστες)—ξεπουλήστε στα Σκόπια, την Μκεδονία—κάτω τα σύνορα—μαζί με τις εξαγγελίες και σχεδιασμούς του Κίσινγκερ,____και με την εμπάθεια των σιωνιστών εναντίον των Ελλήνων, που ξεμπρόστιασε  η Ελευθεροτυπία στο φύλλο ημέρας Σαββάτου στις 5-11-1988 (στις εκλογές του 1988 στο Ισραήλ όλα τα κόμματα, ανεξαρτήτως αποχρώσεως, είχαν κοινό σύνθημα «και να μην ξεχνιόμαστε εχθροί μας δεν είναι οι Παλαιστίνιοι, βασικός μας αντίπαλος είναι ο Ελληνισμός». Μας οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ---ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ των κομμάτων προς όφελος των Πλανηταρχών.             
Τι μέλει να υποφέρεις Ελλάδα!!!
Γι να αναχαιτίσουμε όλους τους παραπάνω ψηφίζουμε ΛΑ,Ο.Σ.
Ψηφίζουμε Πατριωτικό παρεμβατισμό.
Πρόεδρέ μας κ. Γ. Καρατζαφέρη, προγραμμάτισες το πλαν Β
Να επανασυσταθεί η ΜΟΜΑ—να επαναλειτουργήσουν τα υφαντουργεία—η Ελληνική φαρμακοβιομηχανία-- να κατασκευαστούν πλωτά Νοσοκομεία-- να ενισχύσεις τη γεωργία και την κτηνοτροφία—να απαλλάξεις τους επαγγελματίες από τον βρόγχο των ενσήμων—να πριμοδοτήσεις την απασχόληση χωρίς να χάνει το κράτος—να ενώσεις το νότο εναντίον του βορρά.
ΠΡΟΒΛΕΨΕΣ ΠΟΛΛΑ. Έκανες το πρόγραμμα που θα μας βγάλει από την κρίση. Οι Έλληνες περιμένουμε ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙΣ και να σταματήσεις τον κατήφορο που πήρε η χώρα.    
Πρόεδρε κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, σε εσένα ανήκει η ρήση του Σόλωνα, «Κυβερνάν εστί προβλέπειν».
Οι άλλοι το αντιγράφουνε, ο Σόλων όμως είπε «Κυβερνάν εστί προβλέπειν» δεν είπε αντιγράφειν. Δεν είναι δυνατόν να υλοποιήσει κανείς το πρόγραμμα που αντιγράφει γιατί δεν είναι μελετητής του.
Πρόεδρε κύριε Γ. Καρατζαφέρη δεν αρκούμεθα να είστε στη βουλή με μικρό ποσοστό. Θέλουμε να είσαι κυβερνήτης της χώρας ΖΩΝΤΑΝΟΣ και όχι βίαια μνημονευόμενος όπως ο Καποδίστριας.
Προς τους Έλληνες πολίτες- ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.


ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου