Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΙΜΙΛΙΑΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ (ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ)

Γράφει η Αιμιλία Λαδοπούλου
Επίτιμος Πρόεδρος Κομοτηναίων Αθήνας
Αντ/δρος Εθνικής Ενώσεως Βορ. Ελλήνων
(Θρακών-Μακεδόνων-Ηπειρωτών) κ.α.


​Ως Ελληνίδα πολίτης Θρακιώτισσα γενέτειρά μου η Κομοτηνή, η πλέον ευαίσθητη εθνικά Ελληνική πόλης, αφημένη σήμερα στο «έλεος του Θεού».
​Σέβομαι το Σύνταγμα, κάνω χρήση των «Ατομικών και Κοινωνικών Δικαιωμάτων» άρθ. 5/1 και άρθ. 14/1 για την Πατρίδα μου. Υποβάλλω προς τους Κυβερνώντας ερωτήματα, επισημαίνω επικίνδυνες παραλήψεις κλπ.
​Από ετών παρακολουθώ τα γιγνόμενα στην Θράκη: αδιαφορία, αδράνεια, εφησυχασμός, παράλογη υποχωρητικότητα, αντίδραση καμία. Ως η Ελλάδα να κατέχεται από το φοβικό σύνδρομο και σύρεται από την Άγκυρα.
​Αφήσατε το Τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή και τους ψευτομουφτήδες να εργάζονται «ως δούρειος ίππος» στη ομογενοποίηση της μειονότητος στον «Τουρκισμό». Η πομακική εφημερίδα «Ζαχάλισα» γράφει «Η Ελληνική Κυβέρνηση μας οδηγεί στην αγκαλιά της Τουρκίας». Οι κυβερνητικοί της Τουρκίας ανενόχλητα πηγαινοέρχονται, αλωνίζουν την Θράκη προπαγανδίζοντας.
​Φιλία μεταξύ των κρατών δεν υπάρχει παρά μόνον εθνικό συμφέρον. Δεν σας προβλημάτισε η συσπείρωση των μουσουλμανικών ψήφων στο «Κόμμα Ισότης Ειρήνη Φιλία»; (ΚΙΕΦ-DΕΒ) στη Θράκη; Εάν δεν ληφθούν ειδικά μέτρα θα έχουμε δεινά αποτελέσματα: α) στις βουλευτικές εκλογές οπόταν γίνουν και β) μετά των εκ Βουλγαρίας Τούρκων ιδιαίτερο δεσμό τους.
​Προ των ευρωεκλογών, επισημαίνω δια επιστολής μου αριθμ. πρωτοκόλλου 1255/2-5-2010 στι ιδιαίτερο γραφείο του Πρωθυπουργού τα συμβαίνοντα στην Κομοτηνή.
​Στην Ξάνθη υπάρχει η Υπηρεσία Πολιτικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ, δια Προδρικού Διατάγματος υπ’ αριθ. 334/24-9-1998 κατά το άρθρ. 2 είναι υπεύθυνοι στην ενημέρωση των αρμοδίων Υπουργών. Και οι Υπουργοί τι έκαναν και τι κάνουν; Πρωταγωνιστούν στα εθνικο-πολιτικά λάθη και φθάσαμε εδώ! Και ποιος γνωρίζει που ακόμα!
​Το κόμμα DΕΒ αποθρασύνεται επικίνδυνα. Στις 19-22 Ιουνίου προσκεκλημένοι του DΕΒ στην Κομοτηνή μια αντιπροσωπεία της «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτ. Θράκης» του «Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητος». Ήρθαν «αναγνωριστικά» 16 μέλη εκπρόσωποι της «Ομοσπονδιακής Ένωσης Ευρωπαϊκών λαών» μέλη της «Ευρωπαϊκής Ένωσης Ημερήσιων Εφημερίδων σε μειονοτικές και τοπικές γλώσσες» (Αντιφωνητής 1/7/14) με την επιστροφή τους, ευθείς αμέσως δημοσίευσαν σε γαλλική εφημερίδα συκοφαντικά ψευδή γεγονότα. Με ποιο δικαίωμα απεφάσισαν «σαν στο σπίτι τους» το 2015 στην Κομοτηνή να γίνει το πανευρωπαϊκό συνέδριο όλων αυτών, υπό την αιγίδα του DΕΒ φυσικά του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής;;
​Ποιος κυβερνά στην Θράκη; Οι ίδιοι οι Κυβερνώντας ποδοπατούν την Συνθήκη της Λωζάνης αρθρ. 2/30-1-1923, και τουρκοποιούν την μειωνότητα;; έχει προσυπογραφεί μυστικά, συνδιοίκηση ή συγκυβέρνηση;; και σιγά-σιγά χαρίζουν «αμαχητί» την Θράκη στην Τουρκία;;;;
​Στις 13 Ιουλίου ο αναπληρωτής του Πρωθυπουργού της Τουρκίας ο Εμρουλά Ισλάρ, αφού πήγε στην Σόφια, έρχεται «ιδιωτικός» στην Κομοτηνή προσκεκλημένος στο γεύμα Ιφτάρ του ψευτομουφτή. Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του «Ευρωπαϊκού Κέντρου Ισλαμικής Ιστορίας και Πολιτισμού» που τον αποκαλούν «Διοικητή της Θράκης» (Χρόνος 15/7/14). Μεταφέρει τους χαιρετισμούς του Πρωθυπουργού στους παρόντας, την αφρόκρεμα «του Τουρκισμού» της Κομοτηνής-Ξάνθης «η ισχυρή Τουρκιά ήταν πάντα στο πλευρό σας και θα είναι» και αναφέρεται επιτακτικά και ασύστολα στην τουρκοποίηση της μειωνότητας και την εκλογή των μουφτήδων.
​Τι κάνουν οι πολιτικοί μας, τόση υποτέλεια: Πηγαινοέρχονται Τούρκοι κυβερνητικοί χωρίς πρωτόκολλο αφήξεως και προγραμματισμού στην Κομοτηνή, Ξάνθη, Πομακοχώρια αλωνίζουν. Επισκέπτονται τους παράνομους συλλόγους και αδιαφορούν πλήρως τους Έλληνες τοπικούς παράγοντες.
​Τι κάνει το Ελληνικό Κράτος, βρίσκεται σε νάρκη. Δεν αφουγκράζονται τις εμπριστικές ομιλίες, τις διεκδικήσεις που εκστομίζουν ελεύθερα ή σκοπίμως μας προετοιμάζουν για τα δεινά!
​Ο Υπουργός Υγείας Μεχμέτ Μουεζίλογλου (καταγωγή από Αρριανά Κομοτηνής) και βουλευτής Αδριανουπόλεως (το έχει κάνει Σύνταγμα-Πατήσια), προσκεκλημένος 22 Ιουλίου από τον Τούρκο Πρόξενο Θεσσαλονίκης, σε γεύμα Ιχτάρ. Έτσι στήνεται παγίδα και στην Θεσσαλονίκη. Στην ομιλία του χαρακτηρίζει «την Θράκη ως κομένο χέρι της Τουρκίας». Αντίδραση καμία.
​Κύριοι της Κυβερνήσεως προσέξτε την Θράκη πριν είναι πολύ αργά. Ποιος έδωσε εντολή στην Κομοτηνή να μη γίνει η παρουσίαστη του δίτομου βιβλίου «Η ιστορία του Ελληνικού Στρατού» του Δρ Παπαφλωράτου; Έγινε στην Στρατιωτική Λέσχη Ξάνθης και Αλεξ/πολης 31/6-1/7 με πλήθος στρατιωτικών. Στην Κομοτηνή φυσικά και έγινε Κυριακή πρωΐ στην αίθουσα Παπανικολάου. Ούτε ένας στρατιωτικός δεν συμμετείχε, εκτός από τον ομιλητή Αντ/γο συμπαρουσιαστή του βιβλίου. Τόση υποτέλεια! Προβληματισμός οφθαλμοφανής.
​Η Θράκη κατήντησε στρατόπεδο λαθρομεταναστών, ωρολογιακή βόμβα. Οι αστυνομικοί ολιγάριθμοι δεινοπαθούν: ληστείες, ναρκωτικά, κλοπές, λαθρεμπορία, ανασφάλεια πολιτών, Ελλάδα χωρίς σύνορα.
​Ο Χριστιανικός πληθυσμός συρρικνούται. Δώστε προνόμια στους θέλοντες να μεταδημοτεύσουν στους Νομούς Ροδόπης, Ξάνθης. Να απομακρύνετε τους έγκλιστους από την Σχολή Αστυνομίας Κομοτηνής και τον Οκτώβριο να λειτουργήσει ως Σχολή. Όχι στην πώληση των ακτών «περιβαλλοντικό πάρκο Αν. Μακεδονία Θράκη» σε αλλόθρησκους και αλλοεθενείς. Οι βλέψεις των Τούρκων γνωστές, των Βουλγάρων γράφονται στο Βουλγαρικό Εθνικό Δόγμα.
​Συνέλληνες αφυπνισθείτε. Οι Κυβερνώντας περί άλλων τυρβάζουν. Το εθνικό θέμα περιθωριοποιείται στην ισοπέδωση των πάντων. Ξεχνούν ότι είμαστε διαβάτες στην ζωή. Τι θα παραδώσουμε στην επόμενη γενιά. Θα μας καταριούνται ως ανίκανους να διαφυλάξουμε ότι μας παρέδωσαν οι προηγούμενοι με θυσία ζωής.
​Ζητείται ένας Έλληνας στην Συνείδηση, ως άλλος Καποδίστριας. Να σώσει την Ελλάδα από το χείλος του γκρεμού. Πριν είναι πολύ αργά.

Μετά τιμής
Αιμιλία Λαδοπούλου

http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου