Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος
 
Η πολιτική ενημέρωση, η πολιτική προπαγάνδα δηλαδή είναι μια συναρπαστική τέχνη τού λόγου που μπορεί να διαφωτίσει ή να συσκοτίσει τον λαό. Ειδικότερα στην εποχή τής τεχνολογίας που βιώνουμε, με την εικόνα να φτάνει πιο γρήγορα και πιο επιτηδευμένα στις μάζες, επεξεργασμένη και ενίοτε παραμορφωμένη, είναι ζήτημα ευσυνειδησίας τού προπαγανδιστή και ευφυΐας τού πολίτη.

Όταν μιλάμε για πολιτική ενημέρωση, πρέπει να γνωρίζουμε πως αναφερόμαστε στον δημοσιογράφο, στον πολιτικό, στον συνδικαλιστή και πάσα φωνή που καθοδηγεί κάποια ομάδα ανθρώπων. Η ποιοτική διαφορά βρίσκεται στο σημείο που εξυπηρετείται η αλήθεια και υπηρετείται η πληροφορούμενη όσα την ενδιαφέρουν μάζα. Διότι η προπαγάνδα τής Ελληνικής Φυλής είναι ο σεβασμός τής ελληνικής ιστορίας και τής ελληνικής φιλοσοφίας που την ωθούν στις πρέπουσες ενέργειες για το δυναμικό παρόν και μέλλον των Ελλήνων.

Η εθνική αυτογνωσία και η διαμόρφωση μιας στιβαρής βιοθεωρίας επηρεάζουν στον μέγιστο βαθμό την διαμόρφωση της ισχυρής προσωπικότητας και τον σχηματισμό τής κοσμοθεωρίας αντιμετωπίσεως τού περιβάλλοντος που επηρεάζει την Εθνική Κοινότητα. Είναι απολύτως χρήσιμο να γνωρίζουμε την ιστορία τού λαού μας, τις Αξίες των πατέρων μας, τούς αιώνιους και αρχέγονους συμβολισμούς μας.

Να προασπίζουμε τα ιερά μας, να τιμούμε τούς προγόνους μας, να βαδίζουμε με την θέληση να δούμε τα λάβαρα τού Ελληνισμού στο ψηλότερο βάθρο τής οικουμένης. Να εργαζόμαστε για ευημερία και αυτάρκεια. Να πολεμούμε για λευτεριά και για νίκη. Να μην χαρίζουμε τίποτα από την εθνική κληρονομιάς μας σε Εφιάλτες και Βάρβαρους. Και όταν μιλάμε για εθνική κληρονομιά, εννοούμε την γη μας, τις ψυχές μας, τα πνευματικά κληροδοτήματα και τον ηρωισμό τής Φυλής μας.

Η παιδεία τής Ελλάδος έχει αλλοιωθεί και οδεύει προς τον παντελή αφανισμό. Η ελληνική αρχαιότητα, κι όχι μόνον, έχει σταλεί στον κάλαθο των αχρήστων από το ψευτορωμέϊκο. Ο Ηράκλειτος είναι «κακός», διότι είχε πει πως για τούς Έλληνες ο πόλεμος εστί πατήρ των πάντων. Διότι θα αφυπνιστούν οι Έλληνες και θα μάθουν πως προκειμένου να σκλαβωθούμε και να αφομοιωθούμε από τούς εχθρούς μας, είναι επιβαλλόμενο και ζωτικό να κάνουμε πόλεμο ιερό. Ο Θεμιστοκλής είναι «κακός», διότι έδειξε τον δανεισμό ως σκληρή μορφή σκλαβιάς.

Ο Αριστοτέλης είναι «κακός», διότι είπε πως οι Έλληνες άρχουν και δεν άρχονται υπό των βαρβάρων, θεωρία που ενστερνίστηκε ο μαθητής του Μεγαλέξανδρος καθυποτάσσοντας τούς Πέρσες και σχηματίζοντας μια ακόμη ελληνική κοσμοκρατορία από την αρχή τού κόσμου. Οι Έλληνες δεν πρέπει να γνωρίζουν πως πας μη Έλλην εστί βάρβαρος, διότι πρέπει να εξομοιωθεί ο πολιτισμός μας με τις εξαχρειωμένες κοινωνίες που γνωρίζουν μονάχα να αρπάζουν ξένους κόσμους. Πρέπει να επωμιστεί ο Ελληνισμός μας ξένες ευθύνες, να μοιράζει τα εδάφη του στα εκάστοτε Σκόπια, να ανοίγει τα σύνορά του οικειοθελώς στα αφεντικά των πολιτικών, τούς νεοταξίτες σιωνιστές.

Θέλουν λοιπόν παιδαγωγοί, ενημερωτάδες και πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας να μην γνωρίζουμε την προέλευσή μας και την αποστολή μας. Θέλουν τον αρχέγονο μαίανδρο να παρουσιάζεται εσαεί ως δυτικό σύμβολο, ως αγκυλωτός σταυρός, λησμονώντας σκοπίμως πως και τα δύο σύμβολα είναι απολύτως ελληνικά. Ο μαίανδρος που είναι η λεγόμενη χειρώνιος λαβή συνδεόμενη με τις μάχες ανάμεσα σε θεούς και ανθρώπους. Ο δε αγκυλωτός σταυρός ή τετραγάμμα είναι το σύμβολο τής απολλώνιος θεότητας τού φωτός, ο αιώνιος ρους τού χρόνου, σύμβολο που υπήρχε στις φανέλες τού Απόλλωνα Σμύρνης έως πριν τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο δε δωρικός χαιρετισμός με την δεξιά χείρα σηκωμένη προς την πλευρά τού ήλιου υπήρξε γνώριμος χαιρετισμός τόσο στην πατρίδα μου Θήβα όσο και στην Σπάρτη και όπου πέρασαν και σχημάτισαν πολιτείες οι Δωριείς.

Ο Ηρόδοτος επίσης συγκαταλέγεται στις απαγορευμένες αναφορές μέσα στο κατοχικό ψευτορωμέϊκο, αφού προσδιόρισε επακριβώς τον ορισμό τού Έλληνα με γνώμονα το ελληνικό αίμα, την ελληνική φυλή, την ελληνική γλώσσα, την ελληνική πίστη και τον ελληνικό πολιτισμό. Η ελληνική φιλοξενία έχει υποστεί κι αυτή τις τρομερές αλλοιώσεις τού συστήματος, αφού οι Έλληνες αναφέρονταν στην παρεχόμενη φιλοξενία προς τα όμαιμα αδέρφια τους και όσους δεν διεκδικούσαν χώρο και εδάφη ανάμεσά τους. Η δε ξενηλασία, η απαίτηση επί αλλότριων δικαιωμάτων και εδαφών τιμωρείτο δια εξοντώσεως.

Στην τελευταία εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τούς Αθάνατους Ήρωες των Ιμίων, τούς Βλαχάκο, Γιαλοψό και Καραθανάση που έκαμε η Χρυσή Αυγή μπροστά στα κεντρικά γραφεία της κι όχι στο Μνημείο των Ηρώων στην Λέσχη Αξιωματικών κατόπιν καθεστωτικής απαγόρευσης, ακούσαμε τούς ενημερωτάδες των πορνοκάναλων να κάνουν λόγο για χαιρετισμό τού Νίκου Μιχαλολιάκου με «ναζιστικό» τρόπο προς τούς συγκεντρωθέντες. Όταν άλλοι πολιτικοί χαιρετούν σηκώνοντας το δεξί τους χέρι με δημοκρατικό ένδυμα, εκεί δεν τρέχει τίποτα. Πως πρέπει να χαιρετά κάποιος που ανήκει στην Ελληνική Φυλή που έμαθε τον άνθρωπο να στέκει όρθιος άραγε; Κουνιστά και λυγιστά…;;;

Αυτοί οι φρόνιμοι και πολιτικά ορθοί τύποι, αυτοί που στέκουν σούζα και πολλάκις στα τέσσερα όταν το ζητούν οι Σταυρωτήδες τού Έλληνα Χριστού Μας, που κάποιοι επιμένουν στην δήθεν «περιούσια» καταγωγή τής Ελληνίδος Παναγιάς Μας, αποκρύπτουν διαρκώς τις σκοπούμενες δολοφονίες που λαμβάνουν χώρα σε βάρος τού Υπερούσιου και Αποστολικού Ελληνισμού μας. Έγινε τις προάλλες μια δολοφονία ενός 43χρονου Έλληνα στην Σταδίου από αλλοδαπό με κατσαβίδι με αφορμή την έλευση ενός ταξί. Αυτοκτόνησε ένας 60χρονος Έλληνας από απόγνωση επειδή τού στερήσανε την έσχατη ελπίδα σε μια σύνταξη. Πόσοι μάθανε την αλήθεια; Ελάχιστοι ασφαλώς. Και στην νησίδα Κίναρο τρεις ακόμη ηρωικοί αξιωματικοί τού Πολεμικού Ναυτικού μας, ο Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης, ο Υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς και ο Ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου έπεσαν στον βωμό τής Ελευθερίας τού Έθνους μας απέναντι σε Τουρκία και Νεοταξισμό. Αθάνατοι!!!

Σφάζονται παλικάρια στα ανατολικά τής γεωπολιτικής αυλής μας, στην καθ’ ημάς Ελληνίδα Ανατολή. Σύσκεψη Ρωσίας και Συρίας στην Μόσχα για αντιμετώπιση τζιχαντιστών και Τουρκίας. Συνελήφθη τον περασμένο Οκτώβριο Ισραηλινός Συνταγματάρχης ως επικεφαλής τζιχαντιστών στο Ιράκ. Αλλά οι Έλληνες πρέπει να μάθουν πως πρέπει να τα βρουν με την Τουρκία, να μοιράσουν το Αιγαίο, την Μακεδονία, την Θράκη και την Κύπρο, να βάλουν αλλογενείς και αλλοθρήσκους στην Ιερή Ελλάδα. Μονάχα αυτά. Ενώ η αλήθεια είναι πως η λύση υπάρχει και βρίσκεται στην επανελληνοποίηση τής Πατρίδος μας, στα ελληνικά χέρια, στα ελληνικά όπλα, στις ελληνοκίνητες συμμαχίες, στις ελληνικές διεκδικήσεις και νίκες.

Η προπαγάνδα τής Ελληνικής Φυλής, η αλήθεια και η μεγαλοσύνη τού Ελληνικού Έθνους είναι μεράκι, είναι ψυχή, είναι Θείος Έρωτας. Όποιος θέλει να ζήσει, μοιράζεται αυτήν την ψυχή, ενώνει και δίδει ώθηση στο Ανίκητο Ελληνικό Έθνος για Δικαιοσύνη και Νίκη τής Φυλής μας. Αυτή είναι η τέχνη που λατρεύω.
 


ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου